Gość micholes Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Ostatnio miałem problemu z kompem bo cały czas mi sie restartował. Postanowiłem zainstalować na innym dysku windowsa, zgrać dane i sformatować dysk C. NIestety nie mam dostępu do gg i moich kontaktów :( Czy da się to jakoś odzyskać???? Czy też raczej dać sobie spokój :( ??????????? Proszę o szybką odpowiedź.
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 a eksportowałeś listę kontaktów na serwer gg lub do pliku ?
thorgal Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 jesli nie eksportowales listy gg do serwera albo do pliku to pozostaje ci tylko 1 szansa: jezeli zgrales pliki z katalogu "Documents and Settings/username/Gadu-Gadu" to tam masz swoj profil i wszystkie kontakty, wystarczy ze nadgrasz z powrotem ten katalog do swojego nowego profilu. jezeli zaden z warunkow nie jest spelniony to masz przechlapane Pozdro,
Gość micholes Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 NIestety nie. NIe sądziłm ze cos takiego się wydarzy. W sumie nie powinno. Zero wirusów, sporo miejsca na dysku. Poprostu nie wiem co sie stało ;(((((((((
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Postanowiłem zainstalować na innym dysku windowsa, zgrać dane i sformatować dysk C Ale zgrywałeś jakieś dane, więc może jest wśród nich także lista kontaktów. A masz przynajmniej swój numer gg ?
thorgal Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 wlasnie napisales ze zgrales dane wiec swoj profil z Documents and Settings powinienes zgrac, nieprawdaz?
thorgal Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 micholes przeczytales to co napisalem? jesli nie eksportowales listy gg do serwera albo do pliku to pozostaje ci tylko 1 szansa: jezeli zgrales pliki z katalogu "Documents and Settings/username/Gadu-Gadu" to tam masz swoj profil i wszystkie kontakty, wystarczy ze nadgrasz z powrotem ten katalog do swojego nowego profilu. jezeli zaden z warunkow nie jest spelniony to masz przechlapane Pozdro,
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 No to ustaw sobie opis: "nie mam listy, zgłaszać się" czy coś w tym stylu ;] W końcu uzbiera Ci się cała lista. możesz też spróbować zaimportować z serwera gg, może eksportowałeś, tylko nie pamiętasz :)
Gość micholes Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 thorgal czytałem i na szczęście dzięki Twojej podpowiedzi znalazłem moj profil :) DZIĘKI.
Gość micholes Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Witam. mam takie małe pytanko. Otóż po zainstalowaniu na drugim dysku tego samego (ciąły restart kompa i chęć zgrania danych) systemu to przy uruchamianiu komputera pojawia się wybór systemu. KIedy zgrałem dane i sformatowałem dysk c i d wybór systemu nadal się pojawia. Jak się tego pozbyc ????
Rekomendowane odpowiedzi