Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio miałem problemu z kompem bo cały czas mi sie restartował. Postanowiłem zainstalować na innym dysku windowsa, zgrać dane i sformatować dysk C. NIestety nie mam dostępu do gg i moich kontaktów :( Czy da się to jakoś odzyskać???? Czy też raczej dać sobie spokój :( ??????????? Proszę o szybką odpowiedź.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 964
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli nie eksportowales listy gg do serwera albo do pliku to pozostaje ci tylko 1 szansa:

jezeli zgrales pliki z katalogu "Documents and Settings/username/Gadu-Gadu" to tam masz swoj profil i wszystkie kontakty, wystarczy ze nadgrasz z powrotem ten katalog do swojego nowego profilu.

jezeli zaden z warunkow nie jest spelniony to masz przechlapane

Pozdro,

Napisano

NIestety nie. NIe sądziłm ze cos takiego się wydarzy. W sumie nie powinno. Zero wirusów, sporo miejsca na dysku. Poprostu nie wiem co sie stało ;(((((((((

Napisano
Postanowiłem zainstalować na innym dysku windowsa, zgrać dane i sformatować dysk C

Ale zgrywałeś jakieś dane, więc może jest wśród nich także lista kontaktów. A masz przynajmniej swój numer gg ?

Napisano

wlasnie napisales ze zgrales dane wiec swoj profil z Documents and Settings powinienes zgrac, nieprawdaz?

Napisano

Numer gg mam.

Napisano

micholes przeczytales to co napisalem?

jesli nie eksportowales listy gg do serwera albo do pliku to pozostaje ci tylko 1 szansa:

jezeli zgrales pliki z katalogu "Documents and Settings/username/Gadu-Gadu" to tam masz swoj profil i wszystkie kontakty, wystarczy ze nadgrasz z powrotem ten katalog do swojego nowego profilu.

jezeli zaden z warunkow nie jest spelniony to masz przechlapane

Pozdro,

Napisano

No to ustaw sobie opis: "nie mam listy, zgłaszać się" czy coś w tym stylu ;] W końcu uzbiera Ci się cała lista. możesz też spróbować zaimportować z serwera gg, może eksportowałeś, tylko nie pamiętasz :)

Napisano

thorgal czytałem i na szczęście dzięki Twojej podpowiedzi znalazłem moj profil :) DZIĘKI.

Napisano

Witam. mam takie małe pytanko. Otóż po zainstalowaniu na drugim dysku tego samego (ciąły restart kompa i chęć zgrania danych) systemu to przy uruchamianiu komputera pojawia się wybór systemu. KIedy zgrałem dane i sformatowałem dysk c i d wybór systemu nadal się pojawia. Jak się tego pozbyc ????