Andrejkoo Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Witam Prosze abyście zerkneli na tą pracke i ocenili ją. Jest to fragment sceny z 2 minutowej animacji. Jeżeli macie jakies uwagi walcie śmiało :D chciałbym naprawde dowiedzieć sie co można by było zrobic aby ulepszyć ta scenkę. Wprawdzie scena jest już skończona ale takie uwagi napewno pomogą mi w dalszej mojej pracy. Za odpowiedzi z góry dzieki Oto adres scenki: http://andrejkoo.w.interia.pl/Cobra%20hangar2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansan Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 wydaje mi sie ze jest za dużo detali....światełek i za ciemny troszke moze..hmm. Dodaj GI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 za mało widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 i teksturki do zmiany... szczególnie ten bump.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrejkoo Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrejkoo Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Jest to fragment sceny z 2 minutowej animacji. Chętnie bym obejrzał tę animke, pokarzesz nam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrejkoo Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Bardzo chetnie bym pokazał animacje ale za duzo zajmuje(ok 70MB) do d..y była nagrana(no coz kazdy uczy sie na własnych błędach) teraz pewnie bym ją nagrał inaczej ale nie mam czasu jej tyle renderować. A co do pokazania animki to nie wiem za bardzo jak to zrobic.Na stronkę raczej nie wrzuce:) Chyba ze na jakiś FTP? Jak coś doradzisz to ją wrzuce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrejkoo Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Co do tego śmigła to nie jestem pewien model robiłem odwzorowując sie na plastikowym modelu do sklejania :) być moze nie wyglądał on jak rzeczywisty Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 neizle niezle ale teksturki srednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Strasznie to wszystko (oprócz drzwi do hangaru) \"czyste\" - pobrudź to moze będzie lepiej wygladać - bo na razie wydaje się takie sztuczne Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 wygląda jak wyjęte z jakieś gry. jakies takie nierzeczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrejkoo Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 dzieki za odpowiedzi moze jak znajde chwile czasu to zmienie ta scenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Witac ze zaczynasz :) Sztuczne, brak klimatu, skopane nieco ujecie, textury do kitu, zero realizmu, lamki-glowy -szkoda mowic najlepiej to hyba wygladaja te zolte swiatla :D Wszystko sie miesza niewiadomo co to za konstrukcja.. a w uchylonych szafkach czycha alien na swa ofiare [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi