Andrejkoo Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Witam Prosze abyście zerkneli na tą pracke i ocenili ją. Jest to fragment sceny z 2 minutowej animacji. Jeżeli macie jakies uwagi walcie śmiało :D chciałbym naprawde dowiedzieć sie co można by było zrobic aby ulepszyć ta scenkę. Wprawdzie scena jest już skończona ale takie uwagi napewno pomogą mi w dalszej mojej pracy. Za odpowiedzi z góry dzieki Oto adres scenki: http://andrejkoo.w.interia.pl/Cobra%20hangar2.html
adriansan Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 wydaje mi sie ze jest za dużo detali....światełek i za ciemny troszke moze..hmm. Dodaj GI:)
boowa Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 i teksturki do zmiany... szczególnie ten bump....
Andrejkoo Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam
Andrejkoo Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam
soshka.cg Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 Jest to fragment sceny z 2 minutowej animacji. Chętnie bym obejrzał tę animke, pokarzesz nam ??
Andrejkoo Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 Bardzo chetnie bym pokazał animacje ale za duzo zajmuje(ok 70MB) do d..y była nagrana(no coz kazdy uczy sie na własnych błędach) teraz pewnie bym ją nagrał inaczej ale nie mam czasu jej tyle renderować. A co do pokazania animki to nie wiem za bardzo jak to zrobic.Na stronkę raczej nie wrzuce:) Chyba ze na jakiś FTP? Jak coś doradzisz to ją wrzuce. Pozdrawiam
Andrejkoo Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 Co do tego śmigła to nie jestem pewien model robiłem odwzorowując sie na plastikowym modelu do sklejania :) być moze nie wyglądał on jak rzeczywisty Pozdrowionka
giorgione Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Strasznie to wszystko (oprócz drzwi do hangaru) \"czyste\" - pobrudź to moze będzie lepiej wygladać - bo na razie wydaje się takie sztuczne Giorgione
Pierzak Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 wygląda jak wyjęte z jakieś gry. jakies takie nierzeczywiste.
Andrejkoo Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 dzieki za odpowiedzi moze jak znajde chwile czasu to zmienie ta scenke
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Witac ze zaczynasz :) Sztuczne, brak klimatu, skopane nieco ujecie, textury do kitu, zero realizmu, lamki-glowy -szkoda mowic najlepiej to hyba wygladaja te zolte swiatla :D Wszystko sie miesza niewiadomo co to za konstrukcja.. a w uchylonych szafkach czycha alien na swa ofiare [lol2]
Rekomendowane odpowiedzi