wharp Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Miała być cała zbroja, narazie jest hełm, jak bedzie czas to zabiore sie za zbroje :) mialem problem tlem, jakos nic nie pasowalo wiec postawilem na prostote :) Jestem ciekaw komentarzy wiec mam nadzieje ze pojawi sie ich troche :) pozdrawiam :D
Vorek Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Nie widzę tego hełmu, nie czuję jego bryły, da się rozpoznać poszczególne elementy ale jakoś nie łączą się w całość. Strasznie płasko go oświetliłeś/ pokazałeś. Spróbuj zrobić inne ujęcie, pobawić się światłem. Pozdrawiam
Piun Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 świetny render super materiały ale musze sie zgodzic z kolegą wyżej- strasznie to płaskie cięzko byłoby założyc ten hełm na głowe tak aby nie spadł po chwili :) może faktycznie to wina kadru. pozdrawiam
CzAk1 Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Ja zgodze się z przdmówcami...fajne tekstórki i render dobry...ale nie widać, że to Hełm. Może wystarczy zmienić oświetlenie, ujęcie...
Chalek Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 plaskie i nieczytelene, szkoda, bo moglo byc lepiej. Troche pracy nad swiatlem i renderem i moglby byc ok obrazek.
Lasta Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Helm i glowa zlewaja sie. zrob cos z tym.I ta czarna ramka do okola niepasuje. Sam helm wyglada ladnie. ;]
Rekomendowane odpowiedzi