Napisano 24 Listopad 200618 l Witam serdecznie. Mam tu dwa layouty dla stronki dla firmy geodezyjnej. Prosze o ocene i który jest lepszy, jezeli jakiś jest dobry ;p Pozdrawiam
Napisano 25 Listopad 200618 l Mnie osobiscie nie podoba sie polaczenie kolorow, oraz taka niespojnosc graficzna. Mianowicie uwypuklenie liter do plaskich grafik w tle. Taka opinia do calosci. Podobaja mi sie jednak takie ala iMac'owe cienie i typografia, ktora mimo wszystko nijak ma sie do baneru na gorze strony. Pozdrawiam P.s: nie jestem jakims super grafikiem, mozesz to co napisalem przyjac jako zwykla opinie przecietnego uzytkownika internetu.
Napisano 25 Listopad 200618 l Jakoś tak... bidnie? Ten rysunek pod napisem "projekty budowlane" bym troszkę rozjaśnił, tak aby nie gryzł się z literami.
Napisano 25 Listopad 200618 l 1.Jak dodałeś maskę z gradientem żeby obrazek zanikł i potem stroke to w blending options musisz zaznaczyć Layer mask hide effects… To tak dla wszystkich :D 2.Domaluj parę pixeli. 3. Zrób coś z tym kółkiem, bo to się styka. W formularzu zgłoszeniowym ten gradient jest „nijaki” te kolory nie pasują. Ogólnie to poleciałeś na szybkość np. w drugim obrazku dałeś stroke na ten layer koło buttonow i wyszły ci schody. Ogarnij też to :D To jest moja skromna opinia w ogóle zrobiłeś to na szybko i kolory się gryzą Btw. W ilu dpi pracujesz?
Napisano 26 Listopad 200618 l We wszystkich twoich stronkach da się zauważyć brak zdolności dobierania kolorów popatrz na inne strony i po prostu skopiuj "paletę kolorów" w odpowiednich proporcjach , za prosto jak dla mnie :) p.s : polecam http://www.templateshop.be/
Napisano 3 Grudzień 200618 l Do tego co wyżej dodam jeszcze, że wszystko jest takie WIELKIE wygląda to jak źle dopasowane do siebie klocki