nermal Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Witam wszystkich. Bedzie to scena przedstawiajaca operacje zaladowania jajeczka na wozek przez zgraje krasnoludkopodobnych istotek. "Krasnoludki" jak domniemywam cos z tymi jajkami robia dlatego sa warte tyle zachodu. Mam nadzieje ze nie polegne na texturowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 suuuper :) uwielbiam takie tematy !! powodzenia ta postać genialna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Bardzo inne w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Fajna postać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 pięknie się zapowiada, powodzenia a przede wszystkim cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 ja tylko delikatnie wspomnę o złym nazewnictwie wątku. Praca zapowiada sie bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 naprawde super :) pomysl(nie caly mysz ciagnac ta "przyczepe) zalatuje mi pewna praca ktora widzialem na cgt :) tzw pierwsze skojarzenie :) ale nie wazne kapitalnie to wyglada :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 pomysł bardzo ciekawy jak byś mógł to pokaż siatkę myszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Niezła myśl. Nawet proporcje się zgadzają. Modeling świetny, poczekamy na końcowy efekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi