eric Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 Co o tym sadzicie?wiem ze duzo brakuje ale narazie nie mialem czasu bo sesja byla i sie troche przdluzyla!Ma moze ktos blueprinty mazdy mx6 albo opla calibry????
blood_brother Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 jakis antialiasing by sie przydal i jakos strasznie sterylnie tam jest. no wiem ze to klinka ale bez przesady
blood_brother Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 jeszcze wersja sport ps. sory ze zasmiecam ci temat ale nie pamietam adresu
eric Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 dzieki za mazde!nie oten model mi chodzilo ale nigdy za malo !!to jest mazda 6 a ja poyrzebuje mx6 to taki sportowy model >roczniki okolo 93,94!
kulexy Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 fajnie wyglada, ale to nie polska :( [lol]
uncle Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 pomysl fajny tj wykonanie nienajgorsze ale TEXTURY i OSWIETLENIE, btw skads znam ten luk i takie zakonczenie u ciebie korytarza hehehehe
eric Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 tekstury to dopiero poczatek ,dalem je tak na probe!oswietlenie podoba mi sie ,bo narazie nie umniem inaczej zamalo jeszcze wiem !moze ktos ma jakis pomysl na lepsze oswietlenie!!bardzo bym prosil!!!!!!
Swietlik Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 bardzo ładne ale jakiś zewnętrzny render by się do tego przydał, Brazil jest niesamowity ale w tej scence VRayem zrobisz perfekcyjne GI
Rekomendowane odpowiedzi