Napisano 9 Październik 200321 l Co o tym sadzicie?wiem ze duzo brakuje ale narazie nie mialem czasu bo sesja byla i sie troche przdluzyla!Ma moze ktos blueprinty mazdy mx6 albo opla calibry????
Napisano 9 Październik 200321 l jakis antialiasing by sie przydal i jakos strasznie sterylnie tam jest. no wiem ze to klinka ale bez przesady
Napisano 9 Październik 200321 l jeszcze wersja sport ps. sory ze zasmiecam ci temat ale nie pamietam adresu
Napisano 9 Październik 200321 l Autor dzieki za mazde!nie oten model mi chodzilo ale nigdy za malo !!to jest mazda 6 a ja poyrzebuje mx6 to taki sportowy model >roczniki okolo 93,94!
Napisano 10 Październik 200321 l pomysl fajny tj wykonanie nienajgorsze ale TEXTURY i OSWIETLENIE, btw skads znam ten luk i takie zakonczenie u ciebie korytarza hehehehe
Napisano 10 Październik 200321 l Autor tekstury to dopiero poczatek ,dalem je tak na probe!oswietlenie podoba mi sie ,bo narazie nie umniem inaczej zamalo jeszcze wiem !moze ktos ma jakis pomysl na lepsze oswietlenie!!bardzo bym prosil!!!!!!
Napisano 10 Październik 200321 l bardzo ładne ale jakiś zewnętrzny render by się do tego przydał, Brazil jest niesamowity ale w tej scence VRayem zrobisz perfekcyjne GI