!Ewert Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 No wiec moja strona http://www.ewert3d.webpark.pl jak sie podoba?
piksar Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Bląd - przekroczony limit transferu ? Zleceniodawcy ugrzęźli w korku/
jasiek311 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Tomuś - nic nie widac - przekroczony limit transferu :/
!Ewert Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 wiem...kurde...ale co zrobić poczekać...ale co za bezsens 5 razy otwierałem strone...a teraz ;/;/;/ nic narazie sobie poczekam...;/
Paper_nr1 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 kabraone polecił mi to: http://www.freehost.pl/ :)
!Ewert Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 dobra teraz zobaczcie...załadowałeś wszytkie pliki od nowa i chodzi...ale ten webpark to bezsens.. musze coś poszukać...
!Ewert Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 przeklinam webpark :(:(:( masakra było dobrze ale 5 wejśc na strone i już sie blokuje... masakra;/ i zabieram sie do szukania nowego dobrego hostu...
streaker Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Tak po prawdzie to jedynymi pozytywnymi akcentami na tej stronie są dwie vizki, reszta woła o pomste do nieba... Co mi się nie podoba ? Wszystko, czcionki na preloaderze, pasiaste tło, to że gdy klikam grafika to dostaje 1 linka do "moje prace" i znowu musze klikać - po co to ? grafika mi też się nie podoba, podobnie jak ta jedna animacyjka i rozmiar strony (1MB ? przy takie skromnej zawartości - szok :/ ) Całość mdła i bez wyrazu... Przykro, pracki są fajne, ale strona do bani.
FlooX Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 a ja bym chciał to wreszcie zobaczyć ? zrób że coś z tym! mały wybór hostingow masz :| ?
Knysha Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 With all respect, sir, ale po co Ci flash? Nie lepiej zrobic stronke z uzyciem dHTML'a ;P?
!Ewert Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 no puste ale konsekwentnie bede coś robił...a tak ogólnie to ja nie umiem robic stron...wiec poprosiłem kolege a on mi zrobił takie coś...a ten webpark nie robi roboty..bede musił coś poszukac ale to jutro;]
jasiek311 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 calkiem poprawne to to... bez fajerwerkow... ale czegos mi brakuje... nie wiem do konca czego... pozdro :) edit. i moze zmien czcionke, bo ta mi sie z gotycka kojarzy... albo przynajmniej ze sredniowieczem i biblia pisana przez mnichow... a to chyba nie te klimaty, no chyba, ze to w Twoim guscie...
FlooX Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Ooo działa :> no więc i graficzne i flashowo(?) słabiutko, grafika nie brzydke, trzeba przyznać, ale bez rewelacji :( flash taki że lepiej mogło by go w ogole nie być. Nie byda sie rozdrobnioł pozdrawiam. może ja sprobuje zrobić Ci portfolio :P
!Ewert Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Napisano 2 Grudzień 2006 jeśli jest to usługa za 0 zł to pewnie:D dlaczego nie;p;p;p hehehe dziekie chłopaki za komentarze;)
Rekomendowane odpowiedzi