Napisano 1 Grudzień 200618 l Autor wiem...kurde...ale co zrobić poczekać...ale co za bezsens 5 razy otwierałem strone...a teraz ;/;/;/ nic narazie sobie poczekam...;/
Napisano 1 Grudzień 200618 l Autor dobra teraz zobaczcie...załadowałeś wszytkie pliki od nowa i chodzi...ale ten webpark to bezsens.. musze coś poszukać...
Napisano 1 Grudzień 200618 l Autor przeklinam webpark :(:(:( masakra było dobrze ale 5 wejśc na strone i już sie blokuje... masakra;/ i zabieram sie do szukania nowego dobrego hostu...
Napisano 1 Grudzień 200618 l Tak po prawdzie to jedynymi pozytywnymi akcentami na tej stronie są dwie vizki, reszta woła o pomste do nieba... Co mi się nie podoba ? Wszystko, czcionki na preloaderze, pasiaste tło, to że gdy klikam grafika to dostaje 1 linka do "moje prace" i znowu musze klikać - po co to ? grafika mi też się nie podoba, podobnie jak ta jedna animacyjka i rozmiar strony (1MB ? przy takie skromnej zawartości - szok :/ ) Całość mdła i bez wyrazu... Przykro, pracki są fajne, ale strona do bani.
Napisano 1 Grudzień 200618 l a ja bym chciał to wreszcie zobaczyć ? zrób że coś z tym! mały wybór hostingow masz :| ?
Napisano 1 Grudzień 200618 l With all respect, sir, ale po co Ci flash? Nie lepiej zrobic stronke z uzyciem dHTML'a ;P?
Napisano 1 Grudzień 200618 l Autor no puste ale konsekwentnie bede coś robił...a tak ogólnie to ja nie umiem robic stron...wiec poprosiłem kolege a on mi zrobił takie coś...a ten webpark nie robi roboty..bede musił coś poszukac ale to jutro;]
Napisano 1 Grudzień 200618 l calkiem poprawne to to... bez fajerwerkow... ale czegos mi brakuje... nie wiem do konca czego... pozdro :) edit. i moze zmien czcionke, bo ta mi sie z gotycka kojarzy... albo przynajmniej ze sredniowieczem i biblia pisana przez mnichow... a to chyba nie te klimaty, no chyba, ze to w Twoim guscie...
Napisano 1 Grudzień 200618 l Ooo działa :> no więc i graficzne i flashowo(?) słabiutko, grafika nie brzydke, trzeba przyznać, ale bez rewelacji :( flash taki że lepiej mogło by go w ogole nie być. Nie byda sie rozdrobnioł pozdrawiam. może ja sprobuje zrobić Ci portfolio :P
Napisano 2 Grudzień 200618 l Autor jeśli jest to usługa za 0 zł to pewnie:D dlaczego nie;p;p;p hehehe dziekie chłopaki za komentarze;)