Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wiem...kurde...ale co zrobić poczekać...ale co za bezsens 5 razy otwierałem strone...a teraz ;/;/;/ nic narazie sobie poczekam...;/

Napisano
  • Autor

dobra teraz zobaczcie...załadowałeś wszytkie pliki od nowa i chodzi...ale ten webpark to bezsens.. musze coś poszukać...

Napisano
  • Autor

przeklinam webpark :(:(:( masakra było dobrze ale 5 wejśc na strone i już sie blokuje... masakra;/ i zabieram sie do szukania nowego dobrego hostu...

Napisano

Tak po prawdzie to jedynymi pozytywnymi akcentami na tej stronie są dwie vizki, reszta woła o pomste do nieba... Co mi się nie podoba ? Wszystko, czcionki na preloaderze, pasiaste tło, to że gdy klikam grafika to dostaje 1 linka do "moje prace" i znowu musze klikać - po co to ? grafika mi też się nie podoba, podobnie jak ta jedna animacyjka i rozmiar strony (1MB ? przy takie skromnej zawartości - szok :/ ) Całość mdła i bez wyrazu... Przykro, pracki są fajne, ale strona do bani.

Napisano

a ja bym chciał to wreszcie zobaczyć ?

zrób że coś z tym! mały wybór hostingow masz :| ?

Napisano

With all respect, sir, ale po co Ci flash? Nie lepiej zrobic stronke z uzyciem dHTML'a ;P?

Napisano
  • Autor

no puste ale konsekwentnie bede coś robił...a tak ogólnie to ja nie umiem robic stron...wiec poprosiłem kolege a on mi zrobił takie coś...a ten webpark nie robi roboty..bede musił coś poszukac ale to jutro;]

Napisano

calkiem poprawne to to...

bez fajerwerkow... ale czegos mi brakuje... nie wiem do konca czego...

pozdro :)

edit. i moze zmien czcionke, bo ta mi sie z gotycka kojarzy... albo przynajmniej ze sredniowieczem i biblia pisana przez mnichow... a to chyba nie te klimaty, no chyba, ze to w Twoim guscie...

Napisano

Ooo działa :>

no więc i graficzne i flashowo(?) słabiutko, grafika nie brzydke, trzeba przyznać, ale bez rewelacji :(

flash taki że lepiej mogło by go w ogole nie być. Nie byda sie rozdrobnioł

pozdrawiam.

może ja sprobuje zrobić Ci portfolio :P

Napisano
  • Autor

jeśli jest to usługa za 0 zł to pewnie:D dlaczego nie;p;p;p hehehe

dziekie chłopaki za komentarze;)