smirek Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 WITAM po przerobieniu licznych tutków i po stworzeniu licznych ciekawych a czasem beznadziejnych rzeczy w maksie postanowiłem zebrać pare kawałków do kupy dodać jakąś ekstra muzyczke i oto jest... małe DEMKO jest to amatorszczyzna ale z góry dzięki za komentarze http://www.youtube.com/watch?v=eSSyt3oi3Xs sory za jakość ale jestem ograniczony transferem
slayer2004 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 no na animacji bardo sie nie znam, ale musze przyznać, że bardzo fajnie zmontowane. Troche tylko na początku te zakłucenia i szumy wkomponowane w muzyke przeszkadzają, ale cała reszta ok ;). Pozdr.
smirek Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 te szumy na początku to są orginalne w tym kawałku linkin park
DaveBorck Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Montaż całkiem całkiem, może czasami trochę przydługie te miksy obrazem ale przynajmniej jest synchron z muzą. Najbardziej razi to, że wszystkie te shiny, starglowy particulary i inne źle wyglądają jak nie są dopasowane do reszty materiału tylko wrzucone z presetów. Mogłoby Ci się chcieć chociaż kolor dopasować a tak to tylko gotowce wciskasz ludziom a przecież niejeden bawił się afterem i zna te plugi. Dlatego jak masz zamiar tylko wstawić gotowca to lepiej wcale nie wstawiaj. A kawałek muzyczny fajny, chciałem go nawet użyć do swojego demo jak skończę dyplom, tylko szkoda, że nie napisałeś, że to muzyka linkinów. przydałoby się tak z przyzwoitości. Pozdro
JmTm00 Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 no dla mnie to sam Siebie skometowałeś....za głupi jestem żeby sie nabrać na pracki z tutków....sory ale prawda w oczy kole
JmTm00 Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 ym, to nie atak w zadnym badz razie....po prostu fakty stwierdzam ;)
KLICEK Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 w ogole muza + montaż swietnie to jest zrobione, super
Master Kiełbaster Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 szkoda że cała animacja to ruch kamery...
Rekomendowane odpowiedzi