Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

WITAM

po przerobieniu licznych tutków i po stworzeniu licznych ciekawych a czasem beznadziejnych rzeczy w maksie postanowiłem zebrać pare kawałków do kupy dodać jakąś ekstra muzyczke i oto jest... małe DEMKO

jest to amatorszczyzna

ale z góry dzięki za komentarze

http://www.youtube.com/watch?v=eSSyt3oi3Xs

sory za jakość ale jestem ograniczony transferem

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no na animacji bardo sie nie znam, ale musze przyznać, że bardzo fajnie zmontowane. Troche tylko na początku te zakłucenia i szumy wkomponowane w muzyke przeszkadzają, ale cała reszta ok ;). Pozdr.

Napisano
  • Autor

te szumy na początku to są orginalne w tym kawałku linkin park

Napisano

Montaż całkiem całkiem, może czasami trochę przydługie te miksy obrazem ale przynajmniej jest synchron z muzą. Najbardziej razi to, że wszystkie te shiny, starglowy particulary i inne źle wyglądają jak nie są dopasowane do reszty materiału tylko wrzucone z presetów. Mogłoby Ci się chcieć chociaż kolor dopasować a tak to tylko gotowce wciskasz ludziom a przecież niejeden bawił się afterem i zna te plugi. Dlatego jak masz zamiar tylko wstawić gotowca to lepiej wcale nie wstawiaj.

A kawałek muzyczny fajny, chciałem go nawet użyć do swojego demo jak skończę dyplom, tylko szkoda, że nie napisałeś, że to muzyka linkinów. przydałoby się tak z przyzwoitości.

Pozdro

Napisano

no dla mnie to sam Siebie skometowałeś....za głupi jestem żeby sie nabrać na pracki z tutków....sory ale prawda w oczy kole