Napisano 10 Październik 200321 l pare pracek olowkiem przy okazji powrzucam wiecej :) GOTHAM dzieki za pomoc !!:D
Napisano 10 Październik 200321 l Meg masz bardzo fajny podpis:D Widzę na 2 rys przecierany ołówek- czy się myle?? Nie rób tego:( Pozdr Gioregione
Napisano 10 Październik 200321 l no widac obrobke cyfrowa :) zaden szczegol nam nei ujdzie pracki b. ladne :)
Napisano 10 Październik 200321 l MeGgie masz fajna kreske- dawaj wiecej tej kreski:) praece 1 i 2 bardziej mi sie podobaja
Napisano 10 Październik 200321 l MeG ty znasz juz moje zdanie ;) Prace są naprawde ładne i jedyne moje zastrzezenie to ze jest ich mało:) Kce wiecej :)
Napisano 10 Październik 200321 l Troszke brakuje w nich jeszcze podpatrywania anatomi, jest ona dosc mocno uproszczona i trochy wykombinowana, ale widac ze moga z ciebie byc ludzie jesli o rysunek chodzi:)
Napisano 10 Październik 200321 l Autor heh no anatomi nic tylko sie do nauki brac :)dzis w maxie juz nie posiedze lepiej porysuje troche zawsze sie przyda szczegolnie w 3d :) dzieki za komentarze
Napisano 10 Październik 200321 l Jak już ci mówiłem w orczku czuję dla mnie sprzeczny klimat, ale ładna kreska. A w studia są bardzo ciekawe tyle że zawierają w sobie błędy anatomiczne. Wrażenia ok. :)
Napisano 10 Październik 200321 l Na studium to jeszcze za malo, ale na szkice sie swobodnie zalapuje:)
Napisano 15 Październik 200321 l Prawe oczko chyba lekko za dużo pnie się w górę - ale rysuneczek już znacznie lepszy niż poprzednie :D Podążaj dalej w tym kierunku Meg :D Pozdr Giorgione
Napisano 18 Październik 200321 l MeGi bardzo ładnie :) Co prawda bardziej podsmarowałbym to pod rysunek weglem, ale jest ładne, twarzyczka przemawia :)