Napisano 2 Grudzień 200618 l Dalsze odsłony mojej pierwszej strony. Czekam na wasze opinie. Intro: Strona Główna: Podstrony: Ta jest trochę inna, na niej zamieszczona jest bardziej osobista treść i chciałam zeby się wyróżniała w jakiś sposób Teraz leci opowieść z podróży do Włoch plus zdjęcia po nasunięciu kursorem na ikonke lupy zdjęcia wjeżdżają na środek, powiększają się a tło się zaciemnia
Napisano 3 Grudzień 200618 l w intro mozesz wyrownac napis literacke portfolio do krawedzi tego wiekszego prostokata ;) ogolnie podoba sie - jestem za - ladna typografia, kompozycja tez calkiem w porzadku... 8/10 jak ode mnie... moze tylko ten prostokat na dole z: strona glowna, moje pisanie, w strone slonca... troche przyciemnic, bo teraz zlewa sie z tym srodkowym prostokatem - przyciemnionym... no nie wiem, cos z tym zrob... pozdro
Napisano 3 Grudzień 200618 l jak wyżej, na stronie głównej przesuń napis, a ten pasek na dole zamiast dawać w additive zrób jako jeden element (żeby nie przyciemniał się w miejscu gdzie obydwa na siebie nachodzą), poza tym na dwóch ostatnich te "wąsy" troche przeszkadzają, nie pasują do całości. Poza tym ładnie, czytelnie, z pomysłem. Jak na razie 8/10, jeśli poprawisz to o czym wspomniałem to 9/10 :)