NoVaKK Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 siema, forum oglądam już od het het ;x ale dopiero teraz coś porządnego zacząłem robić i nie zniechęcam się :) ot taki to mój potworek NEC 20GWX2, o wiele lepiej modelować jak się ma to przed sobą :D tył narazie nie dokończony, tyle co z przodu to jest, oczywiście po modelingu przyjdzie czas na shaderki. wiem że noga troche za cienka wyszła, a ciężko bedzie mi to poprawić...;x no ale bede musiał -.- a przyciski w miarę ok, tzn.. jeśli nie patrzeć na siatkę ;x @ 3DS MAX9, Scanline [145 samplów] Intel P4 3GHz Prescott 3x512 Mb GF 6600 256mb rendering: 23 min @ HDTV resolution powiedzcie mi... DŁUGO prawda ?! :| wydaje mi się że kiedyś o niebo szybciej działał mi... no ale nie wiem, wypowiedzcie się.. render: render: render: nowy renderek z testami shaderków, ale coś oświetlnenie cienkie... oczywiscie do poprawy!
tadzio Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 23 minuty scan? ciekawe... Dzialaj. Powodzenia.
NoVaKK Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Napisano 3 Grudzień 2006 no i znalazłem przyczyne wolnego renderingu.. ;x z Direct3D na OpenGL zmieniłem i renderuje w 2 minutki :) bozz.. nie wiedziałem ze to taka roznica w tym jest -.- wtedy chyba korzysta z karty graficznej?
Rekomendowane odpowiedzi