Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to postać marina. Do gierki którą z kilkoma kolegami zrobimy.

Ponieważ postać będzie widziana z dosyć dużej odległości nie jest super hi-poly/normal map. Aczkolwiek, pewne szczegóły zostały zawarte ponieważ kiedy będziemy wyświetlać ekwipunek w grze. Będzie tam pokazana postać. Dlatego także tekstura jest podzielona na kilka części(Klata/Głowa/naramiennik/spodnie/butki) aby można było swobodnie zmieniać je podczas gry(zmiana ekwipunku).

Jest to jedna z głównych postaci dlatego polycount aż 2500 trisów. Normalnie postać będzie około 100-400 tris, latające flaki flaki 10-20 trisów.

Gra będzie następczynią ideową CrimsonLand'a. Biegamy i strzelamy do zombie, innych potworków z tym że u mnie będzie kilka klas do wyboru i dodatkowo będą się zmieniały poziomy + jakieś super bossy itp. ogólnie też w 3d wszystko(flaki+fizyka ODE :)). Będzie to wyglądało bardziej jak Rajdy w WoW. Nastawiamy się też na grę multi nie single.

BTW: Wiem wiem tekstury beznadziejne:)

screenshot1165136180dr7.jpg

screenshot1165136240ou9.jpg

screenshot1165136535ms5.jpg

screenshot1165136222nw5.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przypomina postac z doomtrooper'a :)

co do samego modelu - no jakos specjalnie super nie jest - ale jak sie sprawdzi w samej grze - to kogo interesuje jak wyglada na zblizeniach...

oioa

Napisano

Zrobiłbym jakiś inny kolor płaszcza, bo tak za bardzo się zlewa... Niby ma to go maskować i to maskowanie działa, ale z przodu wygląda trochę jak kwadratowy klocek przez to że ciało zlewa się z płaszczem.

Napisano
  • Autor

True. True. rzeczywiście zlewa się z otoczeniem. Dzięki za komenty.

Znaczy Tak ftorek, gra w grze bedzię naprawdę mała, oprócz inwentarza, gdzie i tak będzie mała.

Ostatnio w modelingu dużo do tyłu poszedłem. Zajmowałem się jakimś tam wizkami, logami itp. I organika znowu mi nie idzie.

Ta kamizelka jest tragiczna, ale bedzie zasłaniana przez wielką giwere.

Napisano

A zostawy Ty tego Zolnierza Piechoty Okopowej Imperialu oO ;]

Pokaz przod.

Cruzh3r napisał:

Ta kamizelka jest tragiczna, ale bedzie zasłaniana przez wielką giwere.

Invader czy Charger?

Napisano
  • Autor

hehehe, jasne że piechota okopowa imperialu. Teksturki naramiennikow zmienie bo zabardzo to widać. Ogólnie chce coś w tym gusicie zrobic. Wole żeby marin tak wygladał niż żeby miał być to jakiś kolejny America GI.:)

Żołnierz ze specjalną bronią to sie chyba nazwało. Miał snajpere chyba. W grze będzie bardzo podobnie minigun (ten wielki), shotgun(ale nie jak w warzone), i karabin itp.