ttaaddeekk Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Kolega i koleżanka, prosili mnie zebym zaprojektowal dla nich tatuaze, prosili o cos wyjatkowego, nietypowego i oryginalnego. I w tym miejscu chcialbym poprosic o jakies pogladowe wzory,zdjecia, koncepcje owego tatuazu. Nie podali jakis specjalnych wymagan wiec jesli chcecie pochwalic sie swoim bodz macie jakies pomyslu to chetnie ogladne (zaplata niech beda punkty reputacji :)) pozdrawiam i prosze o wsparcie...
ttaaddeekk Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Napisano 6 Grudzień 2006 thx wolalbym jednak cos nie tribal
Chalek Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 jesli "prosili o cos wyjatkowego, nietypowego i oryginalnego", to moze lepiej sie sugerowac innymi wzorami tylko cos na czystko wykombinowac? W sumie stylistyka tatuazy jest bardzo hmmm... oklepana, kilka styli i tyle, cos na prawde oryginalnego trafia sie nieczesto, zreszta moim zdaniem orginalnosc nie jest tu najwazniejsza, ma sie podobac wlascicielowi i tyle, nie kazdy obrazek dobrzena skorze wyglada.
Leru Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Kiedyś wpadłem na pomysł i go zrealizuję ;) Pomysł był, żeby sobie zrobić tatuaż na prawym pośladku lub u podstawy czaszki. Tatuaż miałby przedstawiać kod kreskowy (na pośladku +MADE IN POLAND). Tym samym pomysł jest do wykorzystania Fajnymi motywami są jakieś istoty czy przedmioty wychodzące ze skóry, rozrywające ją. Z kolei jeśli znajomi są razem to można zrobić coś, co dopiero po przyłożeniu do siebie stworzy spójną całość. Jakiś wzór ognia i wody, gra kolorów itd. ? illy -> mmmmm świeży powiew oryginalności ;)
Matti Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Tatuaż miałby przedstawiać kod kreskowy hmm.. bylo juz w jakiejs grze. bodajze w hitman`ie:> ;)
KLICEK Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 ej nie to sie nazywa dziara ;o tez taka chce !
Leru Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Matti -> nieważne, ważne jest to czy widziałeś to często na żywo ? ;)
illy Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Leru: geezer, jak sie ktos zabiera za jakas prace graficzna tzn ze jest gotow miec pomysl, a dopiero pozniej sie pyta czy isc tym torem czy zmienic czesc/calosc, a kolega robi odwrotnie
Shogun 3D Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Illy, ja kiedyś zrobilem koledze tego typu charakteryzację, stylizowaną na Terminatora. Ciągnęła mnie wtedy charakteryzacja filmowa, sporo się tego uczyłem na planach filmowych. Efekt przeszedł najsmielsze oczekiwania, szkoda, że nikt nie zrobił fotki... A co do pomysłu na tatuaż, to warto pmiętać, ze nie musi być on linearny, a zatem w grę wchodzi też impresja, plama barwna...
Rekomendowane odpowiedzi