ttaaddeekk Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Prosze o jakas konstruktywna ocene badz pomysly pozdrawiam baner bedzie we flashu i zaladowaniu strony pokaze sie prosta animacja rozmycia
SimeN Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Zgadzam sie z Klickiem. Layout przyjemny dla oka :] pozdrawiam
Knysha Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Prosty, schludny. Brakuje mi tylko tego 'czegos' w logu. :)
Red-Bull Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Wszystko czysto i przejżyście, może jakiś delikatny stroke ale wewnętrzny na górnym pasku ? biały ? (koło rybki ) btw. Ta miejscowosc w której ta firma jest to blisko mojego miasta :D
streaker Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 R w Rekin odsunąłbym od reszty napisy, bo teraz z powodu krótkiej "nóżki: teraz to można jak Pekin przeczytać.
MaGuu Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Mi sie również podoba, ale mam małą uwage. To menu z Aktualnościami po lewej strasznie przypomina reklamy google i nie wywołuje pozytywnych odczuc. Delikatna zmiana czcionki na pewno pomoże :)
ttaaddeekk Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 dzieki Logo "Pekin" nie jest mojego autorstwa :D nie wiem czy pasoje rybka akwariowa na baner strony producentow konserw :/
Knysha Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 No jezeli juz rybka, to jakas jadalna, a nie ozdobna (?) ;]
designboot Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Zamykanie tekstu w ramkach przy tak małej ilości ramek jest bardzo szablonowe. Belki da się zastapić czyms innym Nawigacja jest ok, ale nie widzimy nazwy firmy ani logo - czy przewidziałeś na to miejsce? pozdrawiam
FlooX Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 lay miły dla oka, ale że to dla producentów konserw to bym nie powiedział :lol:
illy Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 podoba mi sie szczegolnie przejscie menu w tlo, ciekawe rozwiazanie
ttaaddeekk Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 tamto nie przeszlo co sadzice o czyms takim 1. 2.
streaker Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Jak dla mnie baner za duży i menu nieciekawe.
vv3k70r Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 za duzo pustego u gory, logo podejrzewam ze takie jzu meili, ale jest dosc neiczytelne, dlugo zastanawialem sie dlaczego PEKIN, i w koncu doszedlem ze chodzic jednak moze o REKINA :) edit: tak myslalem ze nie odpowiadasz za logo, ten pasek u gory to daj dluzszy i bardziej panoramiczny a nizszy (zeby nie zajezdzal 1/4 strano, tylko taki waski u gory :)
ttaaddeekk Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 loga mi nie wolno zmieniac jescze takie cos, jak ktos ma propozycje to niech sie nie krepuje :D 3. 4.
duck Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 robisz duże te topy.. zrób w nim menu. a no i jeszcze te stronki są złożone jedynie z prostych kształtów. wykorzystaj może motyw z loga i wkomponuj w tło pod napisy. czwarty całkiem ok. powodzenia!
Rafalf Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 4 leprzy ,tylko ten cień mi nie podchodzi. Zastanawia mnie ta łajba czy ona idzie na dno?? Moze ta firma zajmuje sie wydobywaniem wraków.tak mi sie to skojarzyło
Knysha Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 1,2 dobry - mozesz powielic logo, powiekszysc i ustawic opacity na 5-10%. W pewien sposob zapelni nadmiar bialego w topie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi