Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystko czysto i przejżyście, może jakiś delikatny stroke ale wewnętrzny na górnym pasku ? biały ? (koło rybki )

btw.

Ta miejscowosc w której ta firma jest to blisko mojego miasta :D

Napisano

Mi sie również podoba, ale mam małą uwage. To menu z Aktualnościami po lewej strasznie przypomina reklamy google i nie wywołuje pozytywnych odczuc. Delikatna zmiana czcionki na pewno pomoże :)

Napisano

Zamykanie tekstu w ramkach przy tak małej ilości ramek jest bardzo szablonowe.

Belki da się zastapić czyms innym

Nawigacja jest ok, ale nie widzimy nazwy firmy ani logo - czy przewidziałeś na to miejsce?

pozdrawiam

Napisano

za duzo pustego u gory, logo podejrzewam ze takie jzu meili, ale jest dosc neiczytelne, dlugo zastanawialem sie dlaczego PEKIN, i w koncu doszedlem ze chodzic jednak moze o REKINA :)

edit: tak myslalem ze nie odpowiadasz za logo, ten pasek u gory to daj dluzszy i bardziej panoramiczny a nizszy (zeby nie zajezdzal 1/4 strano, tylko taki waski u gory :)

Napisano

robisz duże te topy.. zrób w nim menu. a no i jeszcze te stronki są złożone jedynie z prostych kształtów. wykorzystaj może motyw z loga i wkomponuj w tło pod napisy.

czwarty całkiem ok. powodzenia!

Napisano

4 leprzy ,tylko ten cień mi nie podchodzi. Zastanawia mnie ta łajba czy ona idzie na dno?? Moze ta firma zajmuje sie wydobywaniem wraków.tak mi sie to skojarzyło