Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to zostawmy juz ten pokoik w spokoju :).. zaczelem sie meczyc nad nowa scenka. Mam nadzieje ze wyszlo troche lepiej. Teksturowanie narazie staram sie omijac szerokim lukiem .. (nie mam o tym zielonego pojecia :)). Prosilbym o jakies porady co do modeli i sugestie wypelnienia sceny. Pozdrawiam

scena3dbigzk1.th.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak wzięte z "two stupid dogs" znaczy cartoonowo

wywal lampę takich nie ma, szczególnie w takich wnękach

jak potrzebujesz lampy to płaska w osłonie z drutu na powierzchni ściany

------

a i kabel natynkowy, kratka wentylacyjna w ścianie, okienko nad chodnikiem do piwnicy, kominek wentylacyjny, drzwi z kłódką.

Napisano
  • Autor

aaaa racja pikSar .. dzieki ! bardzo dobre pomysly ! wiecej takich :)

Napisano
  • Autor

Mam nadzieje ze proporcje troche lepsze .. jezeli nie to ... hmm :)

Zapozyczylem sobie metode tworzenia cegiel w murze :) mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko tadziu ..? Scena bedzie jeszcze uzupelniana prosze o komentarze .. pozdrawiam

scena2py9.th.jpg

Napisano

Teraz wygląda lepiej.

Lampa jednak powinna wisieć nad drzwiami jak coś. A hydrant wydaje mi się być ciut przy duży. I jeszcze ten chodnik, te płyty...

Napisano

Płyty chodnikowe takie jakieś za równe są. Spróbuj kilka połamać, kilka jakoś poprzesuwać, a będzie znacznie realistyczniej.

Chyba coś dziwnego dzieje się z oświetleniem pod szybem wentylacyjnym z prawej strony.

Czy mi się wydaje, czy na śmietniku widzę Mesz lub Turbo Smooth? Szczerze mówiąc z takim wygładzonym kontenerem na śmieci się nie spotkałem