Smiglo Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 No to zostawmy juz ten pokoik w spokoju :).. zaczelem sie meczyc nad nowa scenka. Mam nadzieje ze wyszlo troche lepiej. Teksturowanie narazie staram sie omijac szerokim lukiem .. (nie mam o tym zielonego pojecia :)). Prosilbym o jakies porady co do modeli i sugestie wypelnienia sceny. Pozdrawiam
piksar Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 jak wzięte z "two stupid dogs" znaczy cartoonowo wywal lampę takich nie ma, szczególnie w takich wnękach jak potrzebujesz lampy to płaska w osłonie z drutu na powierzchni ściany ------ a i kabel natynkowy, kratka wentylacyjna w ścianie, okienko nad chodnikiem do piwnicy, kominek wentylacyjny, drzwi z kłódką.
Smiglo Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 aaaa racja pikSar .. dzieki ! bardzo dobre pomysly ! wiecej takich :)
streaker Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Dawno tak ********* proporcji nie widziałem...
Smiglo Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Napisano 9 Grudzień 2006 Mam nadzieje ze proporcje troche lepsze .. jezeli nie to ... hmm :) Zapozyczylem sobie metode tworzenia cegiel w murze :) mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko tadziu ..? Scena bedzie jeszcze uzupelniana prosze o komentarze .. pozdrawiam
Gość obo Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Teraz wygląda lepiej. Lampa jednak powinna wisieć nad drzwiami jak coś. A hydrant wydaje mi się być ciut przy duży. I jeszcze ten chodnik, te płyty...
Lookash Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Płyty chodnikowe takie jakieś za równe są. Spróbuj kilka połamać, kilka jakoś poprzesuwać, a będzie znacznie realistyczniej. Chyba coś dziwnego dzieje się z oświetleniem pod szybem wentylacyjnym z prawej strony. Czy mi się wydaje, czy na śmietniku widzę Mesz lub Turbo Smooth? Szczerze mówiąc z takim wygładzonym kontenerem na śmieci się nie spotkałem
satanicus1991 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Nie pasi (proporcjami) hydrant-ścianka dzieląca-drzwi. Powodzonka
Rekomendowane odpowiedzi