ronine Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Witam serdecznie. Jest problem...od dłuższego czasu pracuje sobie nad sceną....praktycznie rzecz biorąc niec nie renderowałem ...i teraz chciałem zapuściś Deafoltovy render i dupa..nic nie pokazuje..czarne okienko..widze ze pasek przelatuje..ale nic nie pokazuje sie..moze jakąś opcje wyłączyłęm... prosze o hepla. pozdrawaim
ronine Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 wiesz co ...jak zrobie sobie jakąś małą scenkę...to wszystko jest oki...wszystko renderuje...ale podczas tego projektu ani rusz :(
mirach Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 wiesz ronine, jak nawet nie mowisz w jakim sofcie to robisz, ani nie wrzucisz screena z ustawieniami renderera/swiatel to pozostaje nam zgadywanka co jest nie tak...
ronine Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 cholera sorki...przez to poszukiwanie błędu zapomniałem na smierć.....chodzi o 3Dsmaxa..no i nie mam zadnych świateł..miałem sky lighta ..ale usunołem.
mirach Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Rozwijając myśl Piotrka: Nie włożyłeś tam przypadkiem wyłączonego światla do sceny?
ronine Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 myslę że były to ustawienie renderera....zresetowałem scenę i przy użyciu Merge zassałem cały projekt..i jest oki..dzieki za uwagę. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi