peterr Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 Scena przedstawia kogoś pod kołderką i robaczki:P zrobiona dla koleżanki w ciągu 1 dnia [ ok 5h] + robaczek ze speed sesji vray + 3ds pozdrawiam
Badyl Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 heh malo widac cos tego kogos pod kolderka. hmm w sumie wazne czy sie kolezance spodobalo, ale ja jestem na nie :) pozdro hej!
#Pawel Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 nieciekawie. było się bardziej przyłożyć :)
tweety Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 Radzisz: błagam, uszanuj powagę galerii Finished Works i prtac w niej zamieszczanych! nie jest to na pewno praca skonczona a tym bardziej taka jaką można zaliczyć do dobrych. wiem, że się uczysz i każdy render to powód do dumy ale apeluje o odrobinę samokrytyki!
peterr Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 dzięki ,tweety ..no dobra:* ps..to miał być speed...chciała takie to dostała i sie podobało:P
artur728 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 Witam Powiem ta to jest dział Finished Works 3D wejś sobie pod uwagę pracę jakie ludzie tu zamieszczają. Praca w tym dziale pozytywnie oceniona liczy się z odpowiednim poziomem autora i odpowiednim poziomem pracy przedstawionej jako Finished Works 3D a twoja praca nie zalicza się do działu Finished Works 3D ponieważ dużo jej brakuje. I tu nie chodzi o to że to miał być speed modeling (bo jeśli tak to pomyliłeś działy) kolejny punkt to podobno ktoś miał być pod kołderką i miał go robak podgryzać, a tam dalej nikogo nie umie zobaczyć chodź się przyglądam od łądnych paru minut. Moja ocena jest taka że wogóle nie kupuję tej pracy. Moja ocena +1 Pozdro
peterr Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 Może coś konstruktywnego hmm? nie miało być niczego widać poza wybrzuszeniem pod kołdrą[jakie podgryzanie?]..nie mogło być większe ,no chyba że to dziecko gigant...:/ yo
Master Kiełbaster Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Może jakąś skończoną pracę, hmm? :*
piksar Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 konstruktywnie mówiąc ciemno - latarka wpadła za łóżko - widać poświatę, proporcje nie bardzo ale to mało ważne - uzyskałeś od koleżanki to co chciałeś ? ;)
DR tech Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Radzisz: w skrocie praca do bani po calosci tweety, artur728: nie bronie radzisza ale nie tylko on wrzuca tu prawdziwe ***** popatrzcie na satanicusa (zreszta o nim to szkoda gadac) albo na dami9 stworzyl sobie chlopak sphere x 4 otexturowal z gotowych textur z maxa dodal videoposta i sie tym chlopak podnieca (zreszta nie tylko on na tym forum ta praca) ich powinniscie jezdzic bardziej bo to oni wlasnie takimi rzeczami zasmiecaja wlasnie to forum; pozdro
zgred Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Praca nieciekawa. Nie wiem na co liczysz wrzucajac taka prace... Bo na pewno nie jakies pozytywne komentarze. Jak ktos wyzej juz napisal: troche samokrytyki.
Gość michlord Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Może powinni dodać dział "Powiedzcie co jest źle". Ta scena mogłaby trafić właśnie do takiego czegoś :D
tweety Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Radzisz: w skrocie praca do bani po calosci tweety, artur728: nie bronie radzisza ale nie tylko on wrzuca tu prawdziwe go**a popatrzcie na satanicusa (zreszta o nim to szkoda gadac) albo na dami9 stworzyl sobie chlopak sphere x 4 otexturowal z gotowych textur z maxa dodal videoposta i sie tym chlopak podnieca (zreszta nie tylko on na tym forum ta praca) ich powinniscie jezdzic bardziej bo to oni wlasnie takimi rzeczami zasmiecaja wlasnie to forum; pozdro DR tech: masz prawo wyrażać swoją opinię lecz rób to z kulturą. nie obrzucaj nikogo epitetami a już na pewno niewłaściwe jest porównywanie do innych użytkowników lub omawianie tutaj pracy innych userów. kolejne posty zawierające taką treść będą usuwane. Pozdrawiam
piotrek Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Pomysł, projekt, kompozycja, modele, tekstury, shadery, oświetlenie, rendering, kadr do bani. Reszta dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi