Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Scena przedstawia kogoś pod kołderką i robaczki:P

th_89478_pok1_123_534lo.jpg

zrobiona dla koleżanki w ciągu 1 dnia [ ok 5h] + robaczek ze speed sesji

vray + 3ds

pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh malo widac cos tego kogos pod kolderka. hmm w sumie wazne czy sie kolezance spodobalo, ale ja jestem na nie :)

pozdro hej!

Napisano

Radzisz: błagam, uszanuj powagę galerii Finished Works i prtac w niej zamieszczanych!

nie jest to na pewno praca skonczona a tym bardziej taka jaką można zaliczyć do dobrych.

wiem, że się uczysz i każdy render to powód do dumy ale apeluje o odrobinę samokrytyki!

Napisano
  • Autor

dzięki ,tweety ..no dobra:*

ps..to miał być speed...chciała takie to dostała i sie podobało:P

Napisano

Witam

Powiem ta to jest dział Finished Works 3D wejś sobie pod uwagę pracę jakie ludzie tu zamieszczają. Praca w tym dziale pozytywnie oceniona liczy się z odpowiednim poziomem autora i odpowiednim poziomem pracy przedstawionej jako Finished Works 3D a twoja praca nie zalicza się do działu Finished Works 3D ponieważ dużo jej brakuje. I tu nie chodzi o to że to miał być speed modeling (bo jeśli tak to pomyliłeś działy) kolejny punkt to podobno ktoś miał być pod kołderką i miał go robak podgryzać, a tam dalej nikogo nie umie zobaczyć chodź się przyglądam od łądnych paru minut.

Moja ocena jest taka że wogóle nie kupuję tej pracy.

Moja ocena +1

Pozdro

Napisano
  • Autor

Może coś konstruktywnego hmm?

nie miało być niczego widać poza wybrzuszeniem pod kołdrą[jakie podgryzanie?]..nie mogło być większe ,no chyba że to dziecko gigant...:/

yo

Napisano

konstruktywnie mówiąc ciemno - latarka wpadła za łóżko - widać poświatę, proporcje nie bardzo ale to mało ważne - uzyskałeś od koleżanki to co chciałeś ? ;)

Napisano

Radzisz: w skrocie praca do bani po calosci

tweety, artur728: nie bronie radzisza ale nie tylko on wrzuca tu prawdziwe ***** popatrzcie na satanicusa (zreszta o nim to szkoda gadac) albo na dami9 stworzyl sobie chlopak sphere x 4 otexturowal z gotowych textur z maxa dodal videoposta i sie tym chlopak podnieca (zreszta nie tylko on na tym forum ta praca) ich powinniscie jezdzic bardziej bo to oni wlasnie takimi rzeczami zasmiecaja wlasnie to forum; pozdro

Napisano

Praca nieciekawa. Nie wiem na co liczysz wrzucajac taka prace... Bo na pewno nie jakies pozytywne komentarze. Jak ktos wyzej juz napisal: troche samokrytyki.

Napisano

Może powinni dodać dział "Powiedzcie co jest źle".

Ta scena mogłaby trafić właśnie do takiego czegoś :D

Napisano
Radzisz: w skrocie praca do bani po calosci

tweety, artur728: nie bronie radzisza ale nie tylko on wrzuca tu prawdziwe go**a popatrzcie na satanicusa (zreszta o nim to szkoda gadac) albo na dami9 stworzyl sobie chlopak sphere x 4 otexturowal z gotowych textur z maxa dodal videoposta i sie tym chlopak podnieca (zreszta nie tylko on na tym forum ta praca) ich powinniscie jezdzic bardziej bo to oni wlasnie takimi rzeczami zasmiecaja wlasnie to forum; pozdro

DR tech: masz prawo wyrażać swoją opinię lecz rób to z kulturą. nie obrzucaj nikogo epitetami a już na pewno niewłaściwe jest porównywanie do innych użytkowników lub omawianie tutaj pracy innych userów.

kolejne posty zawierające taką treść będą usuwane.

Pozdrawiam

Napisano

Pomysł, projekt, kompozycja, modele, tekstury, shadery, oświetlenie, rendering, kadr do bani.

Reszta dobrze.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności