dinopd Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Witam. Mam takie pytanko. Chciałbym dodac do istniejacej aminacji inna animacje. Chodzi o to ze leci kamera najezdza na ekran TV i tak cos leci. jak zedytowac material tego boxa lub jak dodac ta anime Czytałem gdzies (ale juz nie moge znalesc) ze dodac GIF-a jako material. Mam zrobionego gifa w PS-ie animowany napis, dodalem przez diffuse na plana a plane na boxa Rendering i NIC. Nie wiem jak to ugryść. Może dodac anime FLASH do tego TV ale jak? Prosze o pomoc
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 walnij serię obrazków z kolejnymi numerkami na końcu i zaznacz w maxie przy otwieraniu obrazka sequence czy jakoś tak :*
SWRSC Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 jesli to co ma wyświetlać sie na ekranie masz w klatkach to naprostrzy sposób na taki materiał: robisz sobei tam jaki chcesz shader, a w difuse wstawiasz plik .ifl (wygenerujesz go poprzez RAM player maxa - wczytując aniamcje do niego tworzy automatycznie plik .ifl w folderze gdzie są klatki)
dinopd Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 próbowałem otworzyc mojego GIFa w RAM playerze ale nic z tego niewiem jak to zrobic czy mozna jakos inaczej? moze da sie dodac flasha do max-a? moze ktos ma jakis pomysl mam juz zrobiona animacje wnetrza ale brakuje mi tego dodatka czyli dodac anime do TV prosze o propozycje jak to zrobic
Rekomendowane odpowiedzi