Napisano 20 Grudzień 200618 l Mam problem Czy ktoś wie jak połączyć dwa fiilmy w jeden, gdzie będzie ekran podzielony na 2 części i będą zaimportowany filmiki leciały równolegle? Chce zrobić taki comparison dwóch animacji.
Napisano 20 Grudzień 200618 l Autor Brka mi słow na takie kretyńskie odpowiedzi. Co ty nie powiesz??? Nie pytam się W CZYM, tylko JAK!!
Napisano 20 Grudzień 200618 l Ech, z takim nastawieniem to chyba nikt nie będzie chciał ci odpowiedzieć. Wystarczy wrzucić na timeline oba filmiki i maską odkrywać/zakrywać któryś z nich. Nie zapomnij wyrenderować Więcej mi się nie chce opisywać na takie szczeniackie zaczepki.
Napisano 20 Grudzień 200618 l Gwoli ścisłości - nie pytałeś - "jak", tylko - "czy ktoś wie". Poza tym miej świadomośc, że pytasz o podstawy, na które odpowiedzi można znaleźć po przeczytaniu dokumetancji softu.
Napisano 21 Grudzień 200618 l DaveBorck: a tam, wystarczy wrzucic dwa filmiki na tl i po prostu jeden scisnac w dol a drugi w gore, ale po co mu to wiedziec skoro zachowuje sie jak bezstresowiec