Konras Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Hmmm, długo myślałem nad moim wyborem, ale w końcu zdecydowałem i wybrałem tego pana w prawym dolnym rogu :) http://students.thiel.edu/acosentino/images/ff6chelsea.jpg Ciekawe czy kojarzycie?:)
Gość Bad Moon Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 No cóż ja zacząłem od FF7, więc nie kojarze za bardzo. A masz jakieś screeny z gry z tym kolesiem?
Konras Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 No jasne ze mam :) http://www.fflegacy.com/ff6/shadow-4.shtml http://www.fflegacy.com/ff6/?show=801 Ja prawde mówiąc w FFVIII nigdy nie gralem, zaczełem od VIII, a dopiero potem na emulatorach powoli natrafialem na części wcześniejsze :)
Konras Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 No to w koncu cos pomodelowalem... w sumie to narazie taki wstep. Nie moge sobie wogle poradzic z modelem poizej pasa ^^' mysle jednak ze za bardzo sie przejmuje i chyba zaraz dam sobie spokoj i sprubuje zrobic mu spodnie i zobaczymy, moze problemy sie same rozwiaza :) Pozdrawiam :)
Cruzh3r Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Przekombinowałeś te łopatki. Jak będzie stał prosto to nie będzie bynajmniej wyglądało poprawnie. Odwaznie przyj do przodu:) gl&hf
Konras Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 Dobra to hmmm.... cos mnie komputer nie chcial puscic od siebie :> Mowcie mi tylko co do poprawy i co do wywalenia itd... no i co brzydkie a co ladne ^_^
JmTm00 Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 wydaje sie ze robisz postac realistyczna, a wiec nogi za długie raczej a piszczele maxymalnie za bardzo scisniete tymi sznureczkami,,,no chyba ze pod spodem jest lekko nadgnity ;) jaki polycount? 2k?
Konras Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 Tri narazie około 2200 ^^' od razu widać JmTm00 ze masz polycounter w oczach :). Patrzyłem co do tych proporcji i do referencji i hmmm, no cóż podniosłem kolana trochę wyżej niż należy, ale tak na oko mi to lepiej wyglądało i stad pewnie warzenie ze nogi takie długie. Zapewniam jednak ze jak domodeluje kark, szyje i głowę, to juz będzie wszystko w porządku :)
Konras Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 Troche zaczalem wcohodzic w detal :) Wiem ze jzu z pewnoscia nie skoncze na czas ale na pewno skoncze model w puzniejszym terminie. Co do modelu to podoba mi sie gora (klata lekko do poprawy) a nogo to chyba od nowa zrobie i w koncu popatrz na referki :p. Raczki zrobione na szybko a glowa to nawet jeszcze nie bardzo zaczeta. Brakuje jeszcze naramiennikow i innego detaly. Mysle tez nad tym czy nie dodac mu czegos od siebie czego nie ma a oryginale, albo go lekko zmienic tu i tam :)
trumna Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 swietna ta twoja postac i super siatka, naprawde;] zapowiada sie bardzo dobrze szkoda ze nie zdazysz na czas no coz...
Cruzh3r Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Fajny model, tych pleców jednak nie rozumiem, wygląda jakby miał żółwia na plecach (zbroje na kręgosłup). 2. Mało poly na Spudniczce zepsuje cały efekt. Jest to najbardziej poruszający się element, a ludzie dają tam najmniej poly...
Rekomendowane odpowiedzi