Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak sie zastanawialem i w sumie kazdy chyba robi postac ktora dazy jakims sentymentem wiec w moim przypadku padlo na diablo i warriora :D

A i koncept nie moj... O_o co by nikt sie nie przyczepil :O bo juz kiedys mialem podobna historie

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eh mi sie ten koncept nie podoba widzialem lepsze , a moze zrob wersje w zbroi bez bicepsow bedzie bardziej na warriora??

Napisano
  • Autor

koncepcik dalem zeby bylo wiadomo o co chodzi ale warrior bedzie kompletnie inny :-) jeszcze sam nie wiem do konca jaki ale powoli pracuje. nrazie zrobilem zarys i mecze proporcje w zb... jak cos tylko bedzie mozna pokazac to napweno zapostuje :d

Napisano
  • Autor

hmm nikt nic nie postuje :/ szkoda...

tak sie zastanawialem dlaczego nikt nic nie postuje i doszedlem do wniosku ze bitwa byla skazana na niepowodzenie poniewaz zbiegala sie w czasei z premiera The burning crusade :/ tak czy inaczej ja juz skasowalem wowa i zabieram sie za konczenie postaci :-)

narazie postuje tylko siatke obiektu ktora bedzie jeszcze zmieniana bo troszek zmienilem technike modelowania, teraz robie najpierw w zb a pozniej ewentualnie dopasowywuje low poly model. jak narazie nie jest zle ale na efekty bedzie trzeba jeszcze troszke poczekac.

383735879kc.jpg

Napisano

Jak dla mnie model bardzo spoko. U mnie z low-poly kiepsko ale zapostowalem zeby ci nie bylo przykro :P

Ps. Nie tesknisz za pysznymi obiadkami w lotce?

Napisano

Nikt nie postował bo nie było modelu:)

Spoko wszystko oprócz głowy. Przerób ją jeszcze troche.

Napisano
  • Autor

skit- no pewnie ze sie teskni, chinskie zupki mi sie powoli przejadaja ale co poradzic :/

Cruzh3r- glowe juz zrobilem wczesniej nie postaowalem bo chce zrobic najpierw cale normalki bo kawalkami tak gupio pokazywac no ale wyjatek potwierdzi regule . :D

406594408zf.jpg

Napisano

nie pysznymi tylko zawsze-takimi-samymi;) oj Matys, widze ze po opuszczeniu nas straciles motywacje;) ruszze 4litery;)