Napisano 21 Grudzień 200618 l Tak sie zastanawialem i w sumie kazdy chyba robi postac ktora dazy jakims sentymentem wiec w moim przypadku padlo na diablo i warriora :D A i koncept nie moj... O_o co by nikt sie nie przyczepil :O bo juz kiedys mialem podobna historie
Napisano 22 Grudzień 200618 l eh mi sie ten koncept nie podoba widzialem lepsze , a moze zrob wersje w zbroi bez bicepsow bedzie bardziej na warriora??
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor koncepcik dalem zeby bylo wiadomo o co chodzi ale warrior bedzie kompletnie inny :-) jeszcze sam nie wiem do konca jaki ale powoli pracuje. nrazie zrobilem zarys i mecze proporcje w zb... jak cos tylko bedzie mozna pokazac to napweno zapostuje :d
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor hmm nikt nic nie postuje :/ szkoda... tak sie zastanawialem dlaczego nikt nic nie postuje i doszedlem do wniosku ze bitwa byla skazana na niepowodzenie poniewaz zbiegala sie w czasei z premiera The burning crusade :/ tak czy inaczej ja juz skasowalem wowa i zabieram sie za konczenie postaci :-) narazie postuje tylko siatke obiektu ktora bedzie jeszcze zmieniana bo troszek zmienilem technike modelowania, teraz robie najpierw w zb a pozniej ewentualnie dopasowywuje low poly model. jak narazie nie jest zle ale na efekty bedzie trzeba jeszcze troszke poczekac.
Napisano 23 Styczeń 200718 l Jak dla mnie model bardzo spoko. U mnie z low-poly kiepsko ale zapostowalem zeby ci nie bylo przykro :P Ps. Nie tesknisz za pysznymi obiadkami w lotce?
Napisano 24 Styczeń 200718 l Nikt nie postował bo nie było modelu:) Spoko wszystko oprócz głowy. Przerób ją jeszcze troche.
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor skit- no pewnie ze sie teskni, chinskie zupki mi sie powoli przejadaja ale co poradzic :/ Cruzh3r- glowe juz zrobilem wczesniej nie postaowalem bo chce zrobic najpierw cale normalki bo kawalkami tak gupio pokazywac no ale wyjatek potwierdzi regule . :D
Napisano 30 Styczeń 200718 l nie pysznymi tylko zawsze-takimi-samymi;) oj Matys, widze ze po opuszczeniu nas straciles motywacje;) ruszze 4litery;)