Matys Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Tak sie zastanawialem i w sumie kazdy chyba robi postac ktora dazy jakims sentymentem wiec w moim przypadku padlo na diablo i warriora :D A i koncept nie moj... O_o co by nikt sie nie przyczepil :O bo juz kiedys mialem podobna historie
Owen Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 swietny koncept, witaj w klubie diablo ;) powodzenia
trumna Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 eh mi sie ten koncept nie podoba widzialem lepsze , a moze zrob wersje w zbroi bez bicepsow bedzie bardziej na warriora??
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 uuu łaa ma klimacik...jedziesz jedziesz :D
Matys Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 koncepcik dalem zeby bylo wiadomo o co chodzi ale warrior bedzie kompletnie inny :-) jeszcze sam nie wiem do konca jaki ale powoli pracuje. nrazie zrobilem zarys i mecze proporcje w zb... jak cos tylko bedzie mozna pokazac to napweno zapostuje :d
Matys Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 hmm nikt nic nie postuje :/ szkoda... tak sie zastanawialem dlaczego nikt nic nie postuje i doszedlem do wniosku ze bitwa byla skazana na niepowodzenie poniewaz zbiegala sie w czasei z premiera The burning crusade :/ tak czy inaczej ja juz skasowalem wowa i zabieram sie za konczenie postaci :-) narazie postuje tylko siatke obiektu ktora bedzie jeszcze zmieniana bo troszek zmienilem technike modelowania, teraz robie najpierw w zb a pozniej ewentualnie dopasowywuje low poly model. jak narazie nie jest zle ale na efekty bedzie trzeba jeszcze troszke poczekac.
Gość skit Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Jak dla mnie model bardzo spoko. U mnie z low-poly kiepsko ale zapostowalem zeby ci nie bylo przykro :P Ps. Nie tesknisz za pysznymi obiadkami w lotce?
Cruzh3r Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Nikt nie postował bo nie było modelu:) Spoko wszystko oprócz głowy. Przerób ją jeszcze troche.
Matys Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 skit- no pewnie ze sie teskni, chinskie zupki mi sie powoli przejadaja ale co poradzic :/ Cruzh3r- glowe juz zrobilem wczesniej nie postaowalem bo chce zrobic najpierw cale normalki bo kawalkami tak gupio pokazywac no ale wyjatek potwierdzi regule . :D
mt Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 nie pysznymi tylko zawsze-takimi-samymi;) oj Matys, widze ze po opuszczeniu nas straciles motywacje;) ruszze 4litery;)
Rekomendowane odpowiedzi