Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tak sie zastanawialem i w sumie kazdy chyba robi postac ktora dazy jakims sentymentem wiec w moim przypadku padlo na diablo i warriora :D

A i koncept nie moj... O_o co by nikt sie nie przyczepil :O bo juz kiedys mialem podobna historie

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eh mi sie ten koncept nie podoba widzialem lepsze , a moze zrob wersje w zbroi bez bicepsow bedzie bardziej na warriora??

Napisano
  • Autor

koncepcik dalem zeby bylo wiadomo o co chodzi ale warrior bedzie kompletnie inny :-) jeszcze sam nie wiem do konca jaki ale powoli pracuje. nrazie zrobilem zarys i mecze proporcje w zb... jak cos tylko bedzie mozna pokazac to napweno zapostuje :d

Napisano
  • Autor

hmm nikt nic nie postuje :/ szkoda...

tak sie zastanawialem dlaczego nikt nic nie postuje i doszedlem do wniosku ze bitwa byla skazana na niepowodzenie poniewaz zbiegala sie w czasei z premiera The burning crusade :/ tak czy inaczej ja juz skasowalem wowa i zabieram sie za konczenie postaci :-)

narazie postuje tylko siatke obiektu ktora bedzie jeszcze zmieniana bo troszek zmienilem technike modelowania, teraz robie najpierw w zb a pozniej ewentualnie dopasowywuje low poly model. jak narazie nie jest zle ale na efekty bedzie trzeba jeszcze troszke poczekac.

383735879kc.jpg

Napisano

Jak dla mnie model bardzo spoko. U mnie z low-poly kiepsko ale zapostowalem zeby ci nie bylo przykro :P

Ps. Nie tesknisz za pysznymi obiadkami w lotce?

Napisano

Nikt nie postował bo nie było modelu:)

Spoko wszystko oprócz głowy. Przerób ją jeszcze troche.

Napisano
  • Autor

skit- no pewnie ze sie teskni, chinskie zupki mi sie powoli przejadaja ale co poradzic :/

Cruzh3r- glowe juz zrobilem wczesniej nie postaowalem bo chce zrobic najpierw cale normalki bo kawalkami tak gupio pokazywac no ale wyjatek potwierdzi regule . :D

406594408zf.jpg

Napisano

nie pysznymi tylko zawsze-takimi-samymi;) oj Matys, widze ze po opuszczeniu nas straciles motywacje;) ruszze 4litery;)