FaNTOMAS Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Witam! Wygląda pysznie, zastanawiam się nad przejściem na XSI po tym co autodesk zrobił z MAYA 8 (porażka) to chyba będę zmuszony. Powiedz (może się orientujesz) jak wygląda przesiadka z MAYA na XSI ? Pozdrawiam!
Gordy Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Łatwo. Możesz Alta używac jak chcesz. Brakuje Hotboxa ale wszytko inne jest moim zdaniem lepsze.
mirach Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 O... chyba sie nie opre i tez wyproboje, bo szukam alternatywny dla maxa juz od dluzszego czasu :) ale to jutro... jutro :)
Gość e=mc^2 Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 a dziala wam ten trial? ja mam: Generating new request code... failed i sie wkurzam bo narobilem sobie smaka, juz zainstalowane mam a tu takie cos
Vorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 e=mc^2 w menu start wejdź w "softimage products" -> license menager i wybierz "get trial" może tak się uda
Gość e=mc^2 Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 spox juz dziala:) zrobilem szybka reinstalke i jest git:)
Rekomendowane odpowiedzi