Adjes Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Witam. W sumie nie mam dokładnego problemu, lecz prośbę, którą zamierzam opisać tutaj. A więc na gwiazdkę dostałem Cinema 4D PL, w sumie interesowałem się grafiką 3D wcześniej, "mikołaje" dobrze trafili :). Szczegół tkwi w tym, że nigdy nie próbowałem modelować, ale z wielką chęcią podziwiałem świetne modele, między innymi na tym forum, które powiększały mój zapał. W wyniku tego dostałem na święta Cinemę, ale jak wiadomo nie za bardzo umiem nią się posługiwać, dlatego też szukam "przewodnika" po tym programie przez gg ;]. Po prostu niech ktoś z Was skontaktuje się ze mną przez gg, nauczy mnie robić podstawowe rzeczy, sprawi, że unikne podstawowych błędów i takie tam. Ogólnie mówiąc szukam nauczyciela ;). Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Moje gg to 4262609, można mnie czasami spotkać na IRC quakenet, ale jak wiadomo raczej niewielu tam przebywa grafików 3D :). Email? [email protected], [email protected] Pozdrawiam.
Adjes Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 bardzo przepraszam za post under post, ale teraz chciałbym rzec, że temat dotyczy 3ds max ;]
jaras Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Adjes - dostałes Cinemę 4d ale chcesz korepetycji z maxa ? nie rozumiem ... poza tym jak dostałeś oryginalną Cinemę to na pewno masz jakąś inskrukcję do tego i pewnie przykładowe scenki i tutki.
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Adjes Wszelkie kwestie dotyczace podstawowej obslugi programu mozna znalezc pod klawiszem F1 (help programu) Znajdziesz tam mase przykladów, tutoriali i szczególowe opisy fukncji programu. Jesli nie posiadasz plików help do programu znajdziesz je w dziale FAQ (link) Zachęcam też do przejrzenia działu na max3d.pl oraz przekopania http://www.google.com gdzie szybko mozna znalezc odpowiedz. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi