Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na pierwszy ogień fotki ze świąt.

Miejsce: Goworowo. Budynek starej masarni niedaleko miejskiego cmentarza, obecnie użytkowany jako speluna do spożywania tanich trunków.

Aparat: Panasonic DMC Fz7, Filtry Cokin P Połówkowy Hard 0.9, Polaryzacyjny i Tabaczkowa połówka.

164wp0.th.jpg4vu9.th.jpg2lj5.th.jpg 3kw2.th.jpg

Miejsce: Augustów. Nieoficjalna plaża miejska "Budowlani", niedaleko hotelu "Warszawa". Drzewo to ulubione miejsce turystów którzy w lato chronią się przed słońcem ;]

Aparat: j/w

p1000301dy7.th.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć widzę że tu nikt nie szpera.. od paru dni :)

o Twoich fotkach mogę powiedzieć, że pierwsze i trzecie mi się najbardziej podobają.. pierwsze swoim klimatem i rdzawym polotem PGR'owskim :D

a trzecie: układ skrzydeł drzwiowych od zagrody i furty :) wg. mnie symbolizujących to że problemy ludzkie trzeba rozwiązywać sposobem, nie ma takich drzwi których nie można byłoby otworzyć! A są takie, które w brew pozorom tylko wyglądają na zamknięte :!

:):) i jak popłynąłem.. za daleko?

Napisano

Wszyscy olali Marcina :)

Drzewko super wyszło, tylko na górze trochę zbyt ciemno.

Napisano

mocno kontrastujemy kolego ;) drzewo to prawdziwy klasyczny przyklad dobrej fotografii :)

Napisano

Marcin podoba mi sie Twoje 'swiatlo'...kadry bardzo malarskie;-)idealne na obraz;-D zdjecia sa nasycone smutkiem...mimo tego pieknego swiatelka...mam wrazenie jak bym tam chciala wejsc ale wiem ze niedlugo bedzie ciemna , mroczna noc....pustka i opuszczenie...spokoj....

Napisano

Ty to bez Photohospa zrobiłeś?? o_O

Super wyszło!!!

Jakich filtrów użyłeś (jeśli bez PS'a of course to jest)

Mógłbyś też podać ISO, F-stop itd. ?? Bo mi do maxwella potrzebne :D

Napisano
  • Autor

w PS tylko wykontrastowałem, ale nieznacznie.

Filtry to Polaryzacyjny, Połówkowy szary i połówkowy tabaczkowy.

ISO 100

Fstop 2,8

Migawka 1/30