Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, to mój pierwszy post i pierwsza praca na tym forum. Z organiką nigdy nie miałem wiele wspólnego ale tym razem jestem zadowolony z efektu.

3696 tris

1nt2.th.jpg2yk7.th.jpg

3jb4.th.jpg4oo2.th.jpg

6pk6.th.jpg5qg8.th.jpg

7ht5.th.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Daj smootha nad symetrie to nie będzie linii widać, pokaż też widok z frontu to będzie można ocenić czy proporcje są dobre, z tego co widać teraz to imo jest ok, ale ja się na organice nie znam.

pozdrawiam :)

Napisano

Proszę bardzo:

0lx4.th.jpg

Napisano

Imo jest chyba ok, masz oczywiście zamiar texturki porobić co nie?

ps. a co z włosami :P

Napisano

jakoś dziwnie ten model wygląda, ja sie na organice tez nie znam ale przykładowo popatrz na te panią niżej :D, inaczej u niej wyglądają ramiona i w ogóle góra,

kyokofukada040039in8.th.jpg

takze hmmm http://www.google.pl i szukaj refek :)

pzdr

Napisano

Hmm tu chyba kuleją nie tyle proporcje co kształty i topologia siatki.

Nie jestem w tym ekspertem ale jak sie patrzy tylko na sylwetke (pomaga przy tym czarna farba ;) to wlasciwie wiele nie ma do poprawy ale z siatką wygląda troche parówkowato.

untitled1uf6.gif

Pooglądaj sobie siatki modeli low poly kogoś kto jest w tym dobry. Zwłaszcza okolice krocza i ramion.

Aha no i zdjecia wsadzone jako refki do widoku izometrycznego front/side/itd. nie zawsze mówią prawdę bo są robione w perspektywie.

Dlatego nie należy ich się sztywno trzymać.

Pozdro

Napisano

Dzięki za krytykę i porady, postaram się jeszcze coś z tego modelu wykrzesać. Patent z konturami postaci to naprawdę dobra sprawa ;]

Pozdrawiam.

Napisano

tulow troche bym skrocil i spodnie podciagnal do gory. niewiem ale moim zdnaiem blad lezy w okolicach tułow - posladki pokombinowal bym w tych miejscach. A apropo siatki niejest az tak zle :)