Napisano 29 Grudzień 200618 l http://img72.imageshack.us/my.php?image=untitled3zy2.jpg w hypershade mam tylko jedno dzalajace pole(tam gdzie sa materiały a dolne to szare nie jest aktywne). chciałbym zeby w dolnejj czesci było work area a u góry tak jak jest(kilka zakładek)
Napisano 29 Grudzień 200618 l A jak chwycisz za zakładkę Work Area to nie da się jej przeciągnąć w dół ?
Napisano 29 Grudzień 200618 l popróbuj poprzełaczać na inne tryby tj sam material, work area itd(te ikonki za szachownicą w lewym górnym rogu) zmień widok na viewporta i z powrotem na hypershade czasem to pomaga mi sie pare razy zdarzyło że cały viewpotr tak sie wygasił to robiłem nową scene i zaimportowałem do niej starą i działało :) to może być problem z kompem(zaśmiecony) lub majką (do reinstalacji)
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor maye juz reinstalowałem bo nie miałem helpa ito nie działało help juz działa
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor juz mam stworzyłem nowy tab work area na dolnej powierzchni( bottom)