Napisano 29 Grudzień 200618 l Witam - mam troche nietypowe pytanie. Jak np. chodzilbym na Politechnike (Wrocław) - zaocznie to czy ja tez moge mieszkac w akademiku (oczywiscie zdaje sobie sprawe ze zajecia sa w weekendy tylko itd. itp.) - poprostu chciałbym podjac prace we Wrocławiu a chodzic zaocznie na polibude - czy to mozliwe - wiecie moze ? bo na mieszkanie mnie jeszcze nie stac ... :(
Napisano 29 Grudzień 200618 l lol :D Mieszkam w akademcu, ale nie znam sie na takich rzeczach - z tego co wiem nie ma takiej mozliwosci.... Znaczy jest mozliwosc, ale pierwszenstwo maja ci, ktorzy sa na dziennych - ale na jedno wychodzi. Szczerze Ci powiem ze jedynym akademikiem wroclawskiej w ktorym warto mieszkac jest T8, ktorego nigdzie nie ma wpisanego jako oficjalny akademik polibudy. Pokoje sa duzo wieksze niz w innych akademcach, a i atmosfera ciekawa ;) Maja go likwidowac w przyszlym roku, ale miejmy nadzieje ze do tego nie dojdzie :D Nie mowie ze warto z uwagi na to ze w nim mieszkam - po prostu inne *** **** i to dosc zawodowo. Moge Ci dac numer do naszej wspanialej kierowniczki jesli chcesz - zadzwonisz i sie dopytasz :) Gdybym nie odpowiadal w tym temacie to wal na PM, albo na gg 3003807 - rzadko wypowiadam sie dwa razy w tym samym temacie (moderacja latwo sie kapuje ze nabijam po prostu posty...) :D EDIT: ciekawe... pierwszy raz wypowiadam sie na temat na ktory mam jakies pojecie o_O
Napisano 29 Grudzień 200618 l to dziekanat przydziela miejsca w akademiku więc rozmowa z kierowniczką mija się z celem. pierwszeństwo mają studenci dziennni z najdalej położonych miejscowości. no i zawsze jest więcej chętnych niż miejsc.
Napisano 29 Grudzień 200618 l to akurat racja, ale kierowniczka bezie przeciez wiedziec dokladnie co i jak, nie ?
Napisano 30 Grudzień 200618 l lol :D Szcerze mowiac nie warto patzrec na inne miasta. Wroclaw ma niesamowita atmosfere i ogromna ilosc barow na metr kwadratowy. Czego chciec wiecej? :D Do tego praktycznie nie ma tu mowy o bezrobociu :)