wuka Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 Witam! Potrzebowałem rysuneczku malżeństwa z problemami. Painter 8, troszkę szkiców, 2 godziny i taki oto efekt: Mile widziane komentarze!
leander Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 Nie wiem czy ten motyw z obrączkami jest potrzebny. Trochę zbyt dosłowny a i tak doskonale widać, że najszczęśliwszym małżeństwem chwilowo nie są.
dr Ug Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 A widac, ze sa malzenstwem, a nie smutnymi ludzmi czekajacymi na pociag, skloconym rodzenstwem, blizniakami zrosnietymi biodrami...? ;) Nie mowie, ze obraczki to najlepsze rozwiazanie, ale nie est tragicznie. Gorzej jest chyba w bitwie z tymi napisami na scianach ;)
wuka Napisano 17 Październik 2003 Autor Napisano 17 Październik 2003 DruG!! Jesteś straszny! Jak widzę twoją odpowiedź, to aż boję się zaglądać :)
leander Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 Ok, ale czy muszą je zdejmować? Mogą tylko trzymać w palcach, obracać, czuć ich ciężar, ale nikt na trzy cztery nie zdejmuje obrączek.. no może w afekcie, ale oni są wyraźnie podłamani. Tak się tego uczepiłem bo pierwsze wrażenie miałem bardzo dobre, świetnie ich ująłeś, ale gdy zobaczyłem akcje z obrączkami to trochę się zawiodłem.
Serinde Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 Sam motyw oraz uchwycenie min tych ludzi mi się podobają. Jednak osobiście nie lubię tak sterylnych rysunków.
dr Ug Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 wuka: to ja bronie Twojego rysunku, a Ty mi tak strachem po oczach, tak?! A moze ja do konca zycia bede sia bal czyjas prace obronic?! :| Leander: hmm... jest w tym cos przegadanego, ale jednoczesnie bije po oczach zgodnosc. Zdejmuja oboje, wiec nie maja zludzen, ze nie ma sensu tego ciagnac. Zdejmuja w tym samym momencie, bo nie chca, zeby cokolwiek im o sobie przypominalo. Nawet nie patrza na siebie i nie sadze, zeby spojrzeli. Zostawia obraczki na tym wspanialym, modernistycznym szescianie w kolorze morza na korym siedza i odejda w przeciwne strony. Szescian bedzie symbolem ich niespelnionych marzen, trumna dla ich malzenstwa. :| Widzicie, jak wspaniale mozna dorobic ideologie? ;) Juz nic nie powiem :P
leander Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 DruG: ja to kupuję. Trochę się nawet wzruszyłem.. a może to tylko Twoj avatar tak na mnie działa ;)
kru Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 tez bym sie wkurzyl gdyby mnie jakis koles tylkiem z mojego pudelka zepchnal :P drug: moze ta \"bijaca po oczach zgodnosc\" w sciaganiu obraczek jest pierwszym krokiem, podwalina pod odbudowe zwiazku... ;)
Cpt.Obvious Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 Dla mnie brzmi to jak taniec synchroniczny na półstabilnym klocku ;) DruG mysle ze jakby wstawic Twojego avatara pomiedzsy parka jako uzupełnienie pracy mozna by ja uznac za kadr z krotkiej historii o umierającym małżeństwie... Zgodze sie z seridne, tez nie przepadam za sterylnoscia, w tej pracy jednak jest ona jakims tam uzupelnieniem, przyznam nawet ze ladnie wkomponowanym :) Atmosfera pracy do mnie przemawia, samo wykonanie nie bardzo, mimo tego całokształt wypada dobrze :)
dr Ug Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 Wiem (podejrzewam, ze wiem) doskonale jak Wuka robi swoje prace i dlatego nie podoba mi sie :P Dziwna kreska, dziwne cieniowanie - not my type. P.S. Odczepcie sie od mojego avatara :P
wuka Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 Co ty wiesz o... rysowaniu? [lol2]
Ufooox Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 nie zaczynaj z Drugiem :L on jest... Mocny :)
dr Ug Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 Eeee tam, jestem slaby i \"mientki jak kaczuszka\".
wuka Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 To powiedz chociaż co takiego wiesz (podejrzewasz, ze wiesz) doskonale! Postaram ci się przybliżyć prawdę, chociaż moim zdaniem, mój sposób rysowania jest oczywisty!!!
Ufooox Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 mnie sie podoba, ale to dziwne jak zaczynalem forumowanie i dawalem LOTR to sie do mnie drug przyczepil i powiedzialem dokladnie cos takiego samego jak ty :) nie wiem Drug poprostu zle na nas dziala :) chyba ale ja i tak go lubie :L
Serinde Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 Originally posted by DruG wuka: to ja bronie Twojego rysunku, a Ty mi tak strachem po oczach, tak?! A moze ja do konca zycia bede sia bal czyjas prace obronic?! :| \"- Myślałem, że pogrążyłem się już całkowicie - Pogrążyłeś się już całkowicie - Bałem się, że sobie pójdzie - Ide sobie - Poszła sobie.\"
biglebowsky Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 rysunek jest spoko, ja tez uwazam ze obraczki sa troszke zbyt doslowne, no i mozna by przygasic troche tego niebieskiego boksika, a poza tym to zgrabnie narysowany, cieniowanie troszke za delikatne, mozna by bardziej przywalic momentami i zdecydowac sie na jakis mocny kolor i obrazek przestal by byc taki pastelkowy.
wuka Napisano 25 Październik 2003 Autor Napisano 25 Październik 2003 Zastanawiałem się gdzie to wrzucić, mogłoby być speed\'em, bo w niespełna 2 godzinki zmemłałem, ale jednak to PARA Z PROBLEMAMI, więc wrzucam to tutaj!
biglebowsky Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 rysunek masz zgrzebny, niema co, chociaz tego pana z tylu przydalo by sie jeszcze poprawic, troszke jak manekin jest teraz, no i napewno moglbys popracowac nad swiatlem, nie jest zla,czy cos, ale moglo by byc ciekawiej - gdybys dodal jakies cienie ktore padaly by z zaszyby samochodowej i poglebil troche swiatlocien, zarowno na pannie jaki kolesiu, za to bardzo sugestywnie kreujesz sytuacje.
Cpt.Obvious Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 Imo kolorki za ostre i po oczach troche bija.No sytuacja sugestywna, ale moglbys sie postarac bardziej bo stac Cie na znacznie wiecej :)
WavaMiva Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 a dla mnie sie podoba twoj styl... koles z tyłu rzeczywiscie kukłowaty, ale ma swoj urok...:D hehe pierwszy rysunek tez gites- jedyne do czego sie przyczepie to zbyt krzaczaste palce... pokaz wiecej
Rekomendowane odpowiedzi