Napisano 17 Październik 200321 l Witam! Potrzebowałem rysuneczku malżeństwa z problemami. Painter 8, troszkę szkiców, 2 godziny i taki oto efekt: Mile widziane komentarze!
Napisano 17 Październik 200321 l Nie wiem czy ten motyw z obrączkami jest potrzebny. Trochę zbyt dosłowny a i tak doskonale widać, że najszczęśliwszym małżeństwem chwilowo nie są.
Napisano 17 Październik 200321 l A widac, ze sa malzenstwem, a nie smutnymi ludzmi czekajacymi na pociag, skloconym rodzenstwem, blizniakami zrosnietymi biodrami...? ;) Nie mowie, ze obraczki to najlepsze rozwiazanie, ale nie est tragicznie. Gorzej jest chyba w bitwie z tymi napisami na scianach ;)
Napisano 17 Październik 200321 l Autor DruG!! Jesteś straszny! Jak widzę twoją odpowiedź, to aż boję się zaglądać :)
Napisano 17 Październik 200321 l Ok, ale czy muszą je zdejmować? Mogą tylko trzymać w palcach, obracać, czuć ich ciężar, ale nikt na trzy cztery nie zdejmuje obrączek.. no może w afekcie, ale oni są wyraźnie podłamani. Tak się tego uczepiłem bo pierwsze wrażenie miałem bardzo dobre, świetnie ich ująłeś, ale gdy zobaczyłem akcje z obrączkami to trochę się zawiodłem.
Napisano 17 Październik 200321 l Sam motyw oraz uchwycenie min tych ludzi mi się podobają. Jednak osobiście nie lubię tak sterylnych rysunków.
Napisano 17 Październik 200321 l wuka: to ja bronie Twojego rysunku, a Ty mi tak strachem po oczach, tak?! A moze ja do konca zycia bede sia bal czyjas prace obronic?! :| Leander: hmm... jest w tym cos przegadanego, ale jednoczesnie bije po oczach zgodnosc. Zdejmuja oboje, wiec nie maja zludzen, ze nie ma sensu tego ciagnac. Zdejmuja w tym samym momencie, bo nie chca, zeby cokolwiek im o sobie przypominalo. Nawet nie patrza na siebie i nie sadze, zeby spojrzeli. Zostawia obraczki na tym wspanialym, modernistycznym szescianie w kolorze morza na korym siedza i odejda w przeciwne strony. Szescian bedzie symbolem ich niespelnionych marzen, trumna dla ich malzenstwa. :| Widzicie, jak wspaniale mozna dorobic ideologie? ;) Juz nic nie powiem :P
Napisano 17 Październik 200321 l DruG: ja to kupuję. Trochę się nawet wzruszyłem.. a może to tylko Twoj avatar tak na mnie działa ;)
Napisano 17 Październik 200321 l tez bym sie wkurzyl gdyby mnie jakis koles tylkiem z mojego pudelka zepchnal :P drug: moze ta \"bijaca po oczach zgodnosc\" w sciaganiu obraczek jest pierwszym krokiem, podwalina pod odbudowe zwiazku... ;)
Napisano 18 Październik 200321 l Dla mnie brzmi to jak taniec synchroniczny na półstabilnym klocku ;) DruG mysle ze jakby wstawic Twojego avatara pomiedzsy parka jako uzupełnienie pracy mozna by ja uznac za kadr z krotkiej historii o umierającym małżeństwie... Zgodze sie z seridne, tez nie przepadam za sterylnoscia, w tej pracy jednak jest ona jakims tam uzupelnieniem, przyznam nawet ze ladnie wkomponowanym :) Atmosfera pracy do mnie przemawia, samo wykonanie nie bardzo, mimo tego całokształt wypada dobrze :)
Napisano 18 Październik 200321 l Wiem (podejrzewam, ze wiem) doskonale jak Wuka robi swoje prace i dlatego nie podoba mi sie :P Dziwna kreska, dziwne cieniowanie - not my type. P.S. Odczepcie sie od mojego avatara :P
Napisano 18 Październik 200321 l Autor To powiedz chociaż co takiego wiesz (podejrzewasz, ze wiesz) doskonale! Postaram ci się przybliżyć prawdę, chociaż moim zdaniem, mój sposób rysowania jest oczywisty!!!
Napisano 18 Październik 200321 l mnie sie podoba, ale to dziwne jak zaczynalem forumowanie i dawalem LOTR to sie do mnie drug przyczepil i powiedzialem dokladnie cos takiego samego jak ty :) nie wiem Drug poprostu zle na nas dziala :) chyba ale ja i tak go lubie :L
Napisano 19 Październik 200321 l Originally posted by DruG wuka: to ja bronie Twojego rysunku, a Ty mi tak strachem po oczach, tak?! A moze ja do konca zycia bede sia bal czyjas prace obronic?! :| \"- Myślałem, że pogrążyłem się już całkowicie - Pogrążyłeś się już całkowicie - Bałem się, że sobie pójdzie - Ide sobie - Poszła sobie.\"
Napisano 19 Październik 200321 l rysunek jest spoko, ja tez uwazam ze obraczki sa troszke zbyt doslowne, no i mozna by przygasic troche tego niebieskiego boksika, a poza tym to zgrabnie narysowany, cieniowanie troszke za delikatne, mozna by bardziej przywalic momentami i zdecydowac sie na jakis mocny kolor i obrazek przestal by byc taki pastelkowy.
Napisano 25 Październik 200321 l Autor Zastanawiałem się gdzie to wrzucić, mogłoby być speed\'em, bo w niespełna 2 godzinki zmemłałem, ale jednak to PARA Z PROBLEMAMI, więc wrzucam to tutaj!
Napisano 25 Październik 200321 l rysunek masz zgrzebny, niema co, chociaz tego pana z tylu przydalo by sie jeszcze poprawic, troszke jak manekin jest teraz, no i napewno moglbys popracowac nad swiatlem, nie jest zla,czy cos, ale moglo by byc ciekawiej - gdybys dodal jakies cienie ktore padaly by z zaszyby samochodowej i poglebil troche swiatlocien, zarowno na pannie jaki kolesiu, za to bardzo sugestywnie kreujesz sytuacje.
Napisano 25 Październik 200321 l Imo kolorki za ostre i po oczach troche bija.No sytuacja sugestywna, ale moglbys sie postarac bardziej bo stac Cie na znacznie wiecej :)
Napisano 30 Październik 200321 l a dla mnie sie podoba twoj styl... koles z tyłu rzeczywiscie kukłowaty, ale ma swoj urok...:D hehe pierwszy rysunek tez gites- jedyne do czego sie przyczepie to zbyt krzaczaste palce... pokaz wiecej