mentaller Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 poszukuje tego obrazka w większej rozdzielczosci. mógłbym przysiąc, że już go widziałem, tylko nie pamiętam gdzie. jesli ktoś zna autora (jego strone, portfolio) to byłbym wdzieczny za info. punktami reputacji też nie pożałuje ;P
BLADE Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 fajna praca.. sam z chęcią bymn sie dowiedział gzie znaleźc te pracke w wysokiej rozdziałce.... w sam raz na tapete :)
Drakula Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 chyba mam go na komputerze we wroclawiu - jak nie zapomne to poszukam :)
mentaller Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Napisano 30 Grudzień 2006 punktami reputacji też nie pożałuje ;P staraj się słodziutki deusie, staraj, a dostaniesz także inne bonusiki ;*.
Shogun 3D Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Ja też mam to na kompie, ale nie w większej rozdziałce... ściągnałem to od kogoś, kto miał to w avatarze. Ale panna ma taki wymiatający wzrok, że hej, to trzeba przyznać...
Reanimator Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 W pierwszej chwili zalecialo mi Berkvistowa, ale nie pamietam, zeby cos takiego miala. ;)
Rekomendowane odpowiedzi