macburlak Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Pewien czas temu chciałem zainstalować sobie 3ds max 8 (wcześniej już miałem go zainstalowanego ale musiałem usunąć) i w czasie instalacji(już na końcu) wychodzi mi taki błąd: Czy wiecie co z tym zrobić? Wcześniej mi to nie wychodziło. Proszę o szybką odpowiedź! Z góry THX!
Karrde Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 To jest błąd windowskiego installera. Prawdopodobnie masz zwalony plik *.msi z maxem. W każdym razie pretensje do MS. ;)
macburlak Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Napisano 31 Grudzień 2006 lol. Właśnie zainstalowałem sobie maxa jeszcze raz (błąd wyszedł), ale program mimo tego działa!(błąd dotyczył backburnera)
mirach Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 pogrzeb sobie w google wpisz cos w rodzaju "error numerek instalation" mi wyskoczylo cos takiego http://www.dotnet247.com/247reference/msgs/52/262398.aspx wychodzi na to ze to moze byc problem z windą. tylko jakbym miał uszkodzony plik *.msi to instalacja wogóle by nie zaskoczyła! to akurat nie do konca prawda pozdrawiam Mirach
Rekomendowane odpowiedzi