#Pawel Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 Wiem, że można by coś z tego wyciągnąć, ale za mało w tym siedze, żeby coś z tego powstało. Dzięki za podpowiedzi w WIP'ie Pozdrawiam, Życzę szczęsliwego nowego roku! I full res: http://entailthatboy.freehost.pl/ASTRAgtc.jpg
pecet Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 model że fajny to już wiesz :) (tylko niepotrzebnie robiłeś zaślepki pod światłem bo troche lipne wyszły i chyba zapomniałeś włączyć smothha na nadkolu) ale render mi się nie podoba
Diesel Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Model jest niezły najbardziej podobaja mi się felgi brak mi na nich tylko emblematu Opla. Render troche mało ciekawy...
Death Metal Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 na modelu widać kanty, szczególnie przedni błotnik, prezentacja niestety zniechęcająca, a szkoda, bo model pewnie poprawny, więc dało się więcej wyciągnąć.
deshu Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 dokladnie, ale furencja mnie sie podoba mnie sie to!
pixelangel Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Nawet fajny renderek ,na przednich błotnikach widać kanty.
kgz1010 Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Według mnie to ten samochód jest za bardzo kanciasty. Nie podoba mi się render i lakier tego "OPLA"
Lis Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 B. fajne. ten kartonowy efekt uzyskałeś specjalnie czy przypadkiem. PS. model trochę nie dopracowany ale idea fajna.
Rekomendowane odpowiedzi