Napisano 17 Październik 200321 l postanowiłem narysować robocika czy możecie mi powiedzieć jak to wychodzi Pozdrówko Bakoma
Napisano 17 Październik 200321 l hehe no ladnie. Ja bym jednak zmienil troche wyglad, bo jak an moj gust to za bardzo plastikowy jest ;) No i polecil bym robienie wielu szczegolow (jakies procki na wieszchu, zdobienie blachy czy poprostu glebokie rysy na niej, cokowiek. ) Pamietaj ze detale sa bardzo wazne. Pozdrówka
Napisano 18 Październik 200321 l Autor to nie są tekstury to jest tylko kolor po zakończeniu modelu będę tekstórował Pozdrówko Bakoma
Napisano 18 Październik 200321 l Przy robopodobnych sprawach ilość i jakość detali jest zabójczo ważna (jednego i drugiego ci nadal brakuje), do roboty biegiem marsz to wyjdzie z tego cosik konkretnego. :D
Napisano 18 Październik 200321 l No fajny modelik się robi...masz jakiś koncept, czy na bieżąco wymyślasz podzespoły ?? PS:Świetlik, Axir...on dopiero rozpoczyna pracę na tym robotem...;) Pozdr
Napisano 18 Październik 200321 l Autor Projek wymyslam y glowy cos mi sie przysni i rzsuje poydrowko Bakoma
Napisano 18 Październik 200321 l nom juz coraz lepiej to wygląda... :cool: Falcrum nawet jak sie rozpoczyna to trzeba robic wszystko na bierząco bo potem sie niechce dorabiac szczegółów, wiem z doświadczenia.
Napisano 18 Październik 200321 l Fajne całkiem tylko jakoś połączenia nóg z korpusem mi się nie podobają
Napisano 18 Październik 200321 l no no, ostatni update mi sie podoba, ja bym zrobil cos z tą \"klatą\" :] nie wiem co mi wniej nie pasuje... jaks taka dziwna jest, dziwnie \'wyklepana\' ;) pozdrówka [piwo]
Napisano 20 Październik 200321 l Autor diki ya rady postram sie ta klate poprawic dolaczam nowy obraz
Napisano 21 Październik 200321 l Noo!! w takim świetle go widziałem...;) Nowe nogi mogą być (raczej ich początek ;D), tamte byly do bani... PS. Więcej kabelków i innyc piedołek (Swietlik ma ację ;) ) Pozdr
Napisano 21 Październik 200321 l Ładny, podoba mi się. Ciekawe jaką będzie miał buźkę i rączunie. Łydki trochę mnie niepokoją, takie cienkie pręciki? A może mi się wydaje.
Napisano 21 Październik 200321 l Autor co do nóg to niepatrz jesze na nie bobędą opanceżone i okabowane pozdrawiam Bakoma
Napisano 21 Październik 200321 l jak na moj gust to za male i zbytnio bardzo dziwne :/ takie jakies kwadratowe :] ja bym zrobil cos wiekszego i bardziej zbudowanego z krzywych. Pozdrówka [piwo]
Napisano 21 Październik 200321 l Nogi zrób może bardziej masywne, bo wygląda jak by sie mialo przewrocic, ale łączenia juz ladne
Napisano 21 Październik 200321 l Autor Twz widzę ze so za małe te stopki muszę sos wymyślec nowego pozdrówko Bakoma
Napisano 22 Październik 200321 l ja bym mu zrobil wieksze stopy zeby sobie klaty (z powodu braku głowy) nie zarysował :) pozdrawiam
Napisano 26 Październik 200321 l Autor zmieniłem trochę te detale górne chyba był za cięzki jak teraz Pozdrówko Bakoma