oltarz Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Witam, Żona namówiła mnie, żebym coś namalował, miała być kartka walentynkowa, ale wyszło coś innego... full: http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~oltarzew/grafika/2D/mc_full.jpg pozdrawiam Oltarz
Bruneq Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Zawsze mozesz to podpiac pod text ze Piot po wykonaniu Misji Wraca do ukochanej!:D
Gość Caspik Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 kolorki nawet fajne, ale skaly cos nie wygladaja do konca na skaly ;) moglbys je troche bardziej dopracowac. Wydaje mi sie ze uzyles tez na skalach duzo "Dodge Tool'a"-tego rozjasniacza..i to miekkiego przez co skaly sa bardzo yy pofalowane... Woda...hmm nie wyglada jak woda -tak na moje oko brakuje refleksow na niej. Ta krawedz skaly po prawej jest jakas taka rozmyta tak jakby malowana miekkim brushem ;/ jak narazie tyle ;p pozdro
shin Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 +Ładne kolory +Woda (ale tylko do pewnego momentu, bliższa obserwatorowi powierzchnia za mało pofalowana, niepotrzebne refleksy dymu (rozmiar fal sugeruje tak duzy dystans, że nie powinno go być widać) - Skały - Niebo (chmury[?] po lewej 0_o') - Dym - Dodge - Miękkie brushe (na cieniach widać w szczególności, dym) - nieokreślony DOF, niejasno rozgraniczone plany (nasycenie barw wszędzie takie samo) pozdrawiam i powodzenia w kolejnych pracach :)
Chalek Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Ja tam sie na 2d nie znam, ale tez cos skrobne :] (kumoterstwo..hehe) +: kolorystyka, skalki, przepalenie po prawej -: dodalbym troche nieba, droga jakos mi nie lezy w perspektywie jak sie dluzej na to gapie duzy +, ze to machnales, ja tam tak nie umiem :]
Rekomendowane odpowiedzi