Napisano 8 Styczeń 200718 l Witam wszystkich. Po raz pierwszy zabieram głos na tym forum (lub nie pamiętam abym kiedykolwiek to zrobił ;p). Chciałem przedstawić swoją najświeższą pracę 3d. Jest to w zasadzie jedna z pierwszych prac, której poświęciłem taką ilość czasu. Pomimo że uważam ją na dzień dzisiejszy za skończoną umieszczam ją tutaj gdyż liczę na liczne komentaże i opinie. Mam nadzieję, że ukażecie mi błędy, które zapewne popełniłem. Pozdrawiam :) praca wykonana w: 3dsmax8+vray+PS
Napisano 8 Styczeń 200718 l Jak już mówiłem, chodnik tu nie pasuje, zlewa się z ogrodzeniem i koszem...
Napisano 8 Styczeń 200718 l zacepnik: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. Pozdrawiam [edit] miniaturkę dodaje się poprzez edycję pierwszego postu: edycja -> Go Advanced -> zarzadzaj załącznikami [edit2] chodziło mi najbardziej o ten punkt regulaminu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 temat poprawiłem
Napisano 8 Styczeń 200718 l widzę,że rośnie liczba pracek na tutorialku yellow house.:) Zmieniłeś trochę widzę,to dobrze.. No ładnie wyszlo, a jak na pierwszy raz to bardzo dobrze:) Dobre teksturowanie, trochę mi się nie podoba to, że kamień pod drzwiami trochę się unosi na krawędziach i nie podoba mi się tekstura szkła lampek zawieszonych na budynku i teksturka dachu jakaś nieciekawa. Można także popracować na światłem, trochę więcej niebieskiego, bądź zielonkawego z miekkimi cieniami, bo jak dla mnie są za twarde. No ale jak na pierwszy raz, ładniutko.. I witam na forum.!
Napisano 8 Styczeń 200718 l Autor Dzięki. Zgadzam się z Tobą. Prackę jutro oddaje na zaliczenie przedmiotu i nie zdążę poprawić ale zrobię to później dla własniej satysfakcji :) Ach jak miło być witanym na forum :D