Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Mój pierwszy finished. Soft to blender+yafray. Jak wyjdzie to postaram się zrobić jeszcze dzisiaj nieco bardziej doświetlony render, a jak nie to jutro. Shaderów nie będzie, bo jeśli o nie chodzi to w blenderze jestem beztalencie totalne :/ Planuje jeszcze wrzucić główke do sculpt mode, ale to innym razem. Oceniajcie :) Nie proście mnie o siatkę bo zaniże poziom.

glowaik4.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

maczuga, ja na Twoim miejscu jeszcze bym te głowke pomęczył. render mało widoczny i ciemny i chyba gi troszke przesadzony i z tad ten kolor niebiesko i z uchem coś nieteges. popracuj jeszcze nad tym bo jest dobrze ale może być lepiej :) pozdrawiam. ps: co do renderu.. to na internal + AO chyba wyglądałoby to lepiej.

Napisano
  • Autor

właśnie zapuściłem drugiego renderka, za niegługo powinno być więcej widać. Co to jest AO, że się tak zapytam, i gdzie to włączyć?

edit:

koniec renderingu. Więcej przy tej głowie nie siedzę, już zdążyłem ją znienawidzić troche :/

glowanx6.jpg

Napisano

AO - ambient occlusion. znajdziesz to w world buttons. czyli kliknij na ikone materialow i na koncu taka niebieska kulka i zakldka ambient occ. wystarczy pobawic sie ustawieniami.

Napisano

No nawet spoko tylko mi również z tym uchem cos nie pasuje :) Popraw render bo ten jest ochydny i przepalony!!

Napisano
  • Autor

w wipie siedziała przez swięta+pare dni... jutro ją pomęcze sculptem jeszcze, bo dzisiaj wracam o 19 do domu. Zobacze co z tego wyjdzie, a tymczasem możecie uznać dwa poprzednie renderki jako finished.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.