Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Krzywo... pokaż jakiś render z ms.

Ogólnie tragicznie nie jest ;)

Napisano

hmm jak na pierwszy model nie jest tragicznie. Czeka cię jeszcze długa droga aby twoje modele były na dobrym poziomie ale nie podawaj się - źle nie jest.

Napisano

A ja myślałem że robie gęstą siatkę :) więc tak : jak już powiedziałem to siatka do poprawy no a co do modelu to krzywy i niedokladny. Najlepiej to zacznij od nowa.

Napisano

Jest naprawdę krzywo, bardzo. Na tłoczeniach, w rowkach i ogólnie powierzchnie falują, bardzo dużo pracy Ci zostało... szczerze pisząc to polecam zacząć jeszcze raz. Zazwyczaj taki zabieg wychodzi na plus ;)

Pozdrawiam

Napisano

No nieźle:) nie wiem czy to Twój pierwszy model czy nie(coś tak wynikalo z wcześniejszych postów) ale myśle że powinieneś zacząć od czegos prostszego:)

jeśli jednak uważasz że dasz rade to czekam na następne upki:)

Napisano
  • Autor

dobra zaczne inny. ale jaki ktory latwiejszy nissan 300zx czy audi a3 albo inney prossze o pomc ??

Napisano

Wybór należy do Ciebie. Ważne jest abyś miał dobre blueprinty i dobre referencje :)

Napisano

Witam!!

nie przejmuj sie tylko cwicz :)

nastepny model bedzie lepszy :)

polecam przegladac tutki i siatki :)

pozdro i powodzenia

Napisano

To jaki model wybierzesz to zależy od Ciebie ale nie wybieraj go "Bo to fajne auto" tylko popatrz na bryłe i oceń czy trudna czy łatwa!Tym sie kieryj.Może być nawet maluch :)