Orzelek Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 POWITAĆ MOJE TRÓJWYMIAROWE TOWARZYSTWO :) W 3ds siedze ok roku no ale nie mam prawie wcale wolnego czasu. Jeżeli już jakiś znajde to odpoczywam, śpię albo trzaskam w 3ds :) Mam nadzieje ze mnie zbytnio nie objedziecie jak wcześniej napisałem to moja pierwsza praca. Mam zamiar zrobić w 3d pokój swoich marzeń :) Narazie mam: - OKNO - STOLIK - KANAPKE -FOTELIK Teraz czas na drzwi. Czekam na podpowiedzi bardziej doświadczonych niż ja :)
tweety Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Witam na forum. Zmien proszę nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. Niestety w przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. Pozdrawiam
chveti Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Hej, Jeśli mental - użyj Final Gathering , włącz GI Jeśli scanline - zmień na vraya Pozdrawiam.
Orzelek Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Napisano 8 Styczeń 2007 Ok poprawie Moderatorr ale pozwól ze jutro bo padam z nóg.. Do juherka paka forumowicze PS. do chveti ==> Żeby to ja wiedział o czym Ty mówisz te pojęcia są mi zupełnie obce :/ Jestem samoukiem i to bardzo początkujacym. Tylko się nie śmiać! vray to chyba coś do randerowania tak? Ja randeruje za pomocą F10 :)
Orangegraphics Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 rEnderuje. :) zmień lepiej nazwę wątku bo się ktoś wkurzy i co?:D Standardowy silnik renderujący to scanline, to jest jak wciśniesz swoje F10. jeśli masz maxa od 6 chyba wzwysz to masz też drugi silnik do wyboru, Mental Ray. w F10 zakładka common na samym dole assign render i wybierz tam menatl ray. lepiej, szybciej, ma GI i kaustyke, zaawansowane materiały;)
tweety Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 wątek został zamkniety. rano poprawisz temat - rano go odblokuję... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi