Napisano 9 Styczeń 200718 l Witaj, pomysł podoba mi się - skontrastowanie jasnych, gładkich płaszczyzn z rozedrganą, poszatkowaną ciemną płaszczyzną. Odnoszę jednak wrażenie, że biała spoina za mocno tnie tą mozaikę... jeśli to są gotowe moduły, płytki z białymi pasami, to może dla dobra renderu da się je zmniejszyć lub poszarzyć... a jeśli to są osobne kawałki na siatce, to proponuje grafitową spoinę. Nie będzie oczopląsu. Pzdr
Napisano 9 Styczeń 200718 l Autor masz racje, to byla gotowa teksturka - a ze jestem straaasznie leniwa to nic nie zmieniałam - wiec wyszło jak wyszło - wazna idea, ale zdecydowanie z ciemna fuga byloby lepiej
Napisano 9 Styczeń 200718 l mnie się podoba z białą - daje taki graficzny efekt; z ciemną wyjdzie nijako; mimo wszystko w każdym przypadku powinna byc węższa; poza tym wszystko inne na tak, ... no może warto pomyśleć o jakimś światełku w okolicach wanny
Napisano 9 Styczeń 200718 l "mimo wszystko w każdym przypadku powinna byc węższa;" święta racja hipocotam :) fuga może być biała hmm...wnętrze może być ciemne, takie nastrojowe się zrobiło :))
Napisano 10 Styczeń 200718 l a taka wersja przechodzi u klienta :( Było nie robić drugiej wersji to by przeszła pierwsza :P
Napisano 11 Styczeń 200718 l A mi sie druga bardizej podoba. Nie ma czarnego sarkofagu i wszytko jest spójne, przez to większe.
Napisano 11 Styczeń 200718 l Radzę poprawić ręcznik, wygląda na to jak by koniec ręcznika lewitował w powietrzu (można też zrobić na nim trochę fałd), ale to takie małe spostrzeżenie, ogólnie pracka ładna - podoba mi się ta siarczystość ;]. Pozdrawiam
Napisano 11 Styczeń 200718 l Autor Radzę poprawić ręcznik, wygląda na to jak by koniec ręcznika lewitował w powietrzu (można też zrobić na nim trochę fałd), ale to takie małe spostrzeżenie, ogólnie pracka ładna - podoba mi się ta siarczystość ;]. Pozdrawiam :) to nie jedyna jego wada :)