j_m Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witam :) lazienka niskobudzetowa dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tygrys Błękitny Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witaj, pomysł podoba mi się - skontrastowanie jasnych, gładkich płaszczyzn z rozedrganą, poszatkowaną ciemną płaszczyzną. Odnoszę jednak wrażenie, że biała spoina za mocno tnie tą mozaikę... jeśli to są gotowe moduły, płytki z białymi pasami, to może dla dobra renderu da się je zmniejszyć lub poszarzyć... a jeśli to są osobne kawałki na siatce, to proponuje grafitową spoinę. Nie będzie oczopląsu. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_m Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 masz racje, to byla gotowa teksturka - a ze jestem straaasznie leniwa to nic nie zmieniałam - wiec wyszło jak wyszło - wazna idea, ale zdecydowanie z ciemna fuga byloby lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 fajne, szkoda ze takie ciemne. wrazenie robi bardzo mile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipocotam Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 mnie się podoba z białą - daje taki graficzny efekt; z ciemną wyjdzie nijako; mimo wszystko w każdym przypadku powinna byc węższa; poza tym wszystko inne na tak, ... no może warto pomyśleć o jakimś światełku w okolicach wanny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tygrys Błękitny Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 "mimo wszystko w każdym przypadku powinna byc węższa;" święta racja hipocotam :) fuga może być biała hmm...wnętrze może być ciemne, takie nastrojowe się zrobiło :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_m Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 a taka wersja przechodzi u klienta :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 a taka wersja przechodzi u klienta :( Było nie robić drugiej wersji to by przeszła pierwsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winkiel Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 A mi sie druga bardizej podoba. Nie ma czarnego sarkofagu i wszytko jest spójne, przez to większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Radzę poprawić ręcznik, wygląda na to jak by koniec ręcznika lewitował w powietrzu (można też zrobić na nim trochę fałd), ale to takie małe spostrzeżenie, ogólnie pracka ładna - podoba mi się ta siarczystość ;]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_m Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2007 Radzę poprawić ręcznik, wygląda na to jak by koniec ręcznika lewitował w powietrzu (można też zrobić na nim trochę fałd), ale to takie małe spostrzeżenie, ogólnie pracka ładna - podoba mi się ta siarczystość ;]. Pozdrawiam :) to nie jedyna jego wada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi