hemi427 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 hej wam,Mam Intousa 3 a4 i wkrótce chyba poleci za okno...chodzi o to ze programując klawisze pod rozne programy (alias,photoshop itp.) wszystko dziala poki nie musze zrestartowac kompa...wtedy wszystko od nowa bo on tego nie zapamietal.W tym sofcie od wacoma nie widze nigdzie nic w stylu "zapisz ustawienia" czy cos w tym stylu,tez tak macie? Aha i jak na chwile odłoże piorko obok tabletu (np.5 min) a potem wracam do rysownia to na ogół nie wykrywa piorka choc sam tablet dziala (klawisze funkc)..tez macie tak ze swoim????
Shogun 3D Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoś to serwisowi. Masz ten tablet zapewne od niedawna, niektóre egzemplarze mogą być wadliwe. Ja tak miałem ze swoim, niedlugo po kupieniu ujawniła się wada powierzchni czytajacej piółrko i wymieniono mi go na nowy egzemplarz. Poczatkowo myślałem ze to coś z ustawieniami, ale nie. Mój obecny tablet Graphire 4 A6 śmiga aż miło. Generalnie produkty Wacoma są dobre, ale wiesz, jak jest: pomysł dobry, tylko wykonanie tajwańskie... A jesli nadal chcesz go wyrzucić za okno, to o ile nie robi Ci róznicy, czy wrzucić, czy wyrzucić, to podam Ci namiary na moje okno i możesz mi go przez nie wrzucić... :)
maciekG Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 hmm bo w tym sofcie nie ma zapisz ustawienia..sa zapisytwane automatycznie..nigdy nie mialem takich problemow..z piorkeim tez..moze sciagnij nowsze drivery ze storny wacoma jesli juz tego nie zrobiles..to chyba ich wina..
naeq Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Też mam tableta od końca tamtego troku tego samego co Shogun i wszytsko gra, jedynie raz mi się zrestartowały ustawienia jak wgrałem nowe sterowniki :)) pozdro
Machu Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Ja na mojego Wacoma nie nażekam, ale był to najtańszy model, więc funkcjami nie zrywa berecika. A jesli nadal chcesz go wyrzucić za okno,(...) to podam Ci namiary na moje okno i możesz mi go przez nie wrzucić... :) Weź pod uwagę to, że wyrzucenie przez okno sprawia więcej radości niż wrzucanie.
Gomez Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 hemi mój graphire działa elegancko,zamieńmy się :D
Rekomendowane odpowiedzi