illy Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 pieknie, w sumie chyba tylko ten hebelek na gorze troche za bardzo pochyly acz moge si mylic no i gniazda 1/4 troche glebsze zrob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 ja nie zapomnialem, wracaj do roboty !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablos Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Ja też nie zapomniałem ale ostatnio wogóle nie mam czasu na zabawe maxem :/ Wogóle juz nawet nie pamiętam kiedy ostatnio go odpalałem na moim kompie. Do scenki obiecuję że wróce ale w tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć kiedy. Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablos Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Korzystając z długiego łikendu zająłem się texturowaniem kaoss pada. Nie jest idealnie bo miałem problemy z niektórymi materiałami ale chyba idzie wytrzymać Czas teraz na pozostałe rzeczy. Postaram się niedługo je zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 na tym szarym przydałby się jakiś delikatny bump bo teraz to wygląda jak defaultowy szary materiał. aha i może mógłby ciś jednak odbijać, bardzo delikatnie ale jednak każdy plastik odbija otoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablos Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Będe jeszcze kombinował a co do odbić to raczej ich za bardzo nie będzie bo z tego co widze to tam ten plastik jest taki bardzo matowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 galki sa bardziej lusterkowe, zobacz na youtube :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi