Napisano 11 Marzec 200718 l pieknie, w sumie chyba tylko ten hebelek na gorze troche za bardzo pochyly acz moge si mylic no i gniazda 1/4 troche glebsze zrob
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Autor Ja też nie zapomniałem ale ostatnio wogóle nie mam czasu na zabawe maxem :/ Wogóle juz nawet nie pamiętam kiedy ostatnio go odpalałem na moim kompie. Do scenki obiecuję że wróce ale w tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć kiedy. Cierpliwości
Napisano 2 Maj 200717 l Autor Korzystając z długiego łikendu zająłem się texturowaniem kaoss pada. Nie jest idealnie bo miałem problemy z niektórymi materiałami ale chyba idzie wytrzymać Czas teraz na pozostałe rzeczy. Postaram się niedługo je zrobić
Napisano 2 Maj 200717 l na tym szarym przydałby się jakiś delikatny bump bo teraz to wygląda jak defaultowy szary materiał. aha i może mógłby ciś jednak odbijać, bardzo delikatnie ale jednak każdy plastik odbija otoczenie
Napisano 2 Maj 200717 l Autor Będe jeszcze kombinował a co do odbić to raczej ich za bardzo nie będzie bo z tego co widze to tam ten plastik jest taki bardzo matowy