eric Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Takie frywolne wnetrze bez zobowiazan dla zabawy i nauki!
JohnZi Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 nie wiem do konca co o tym myslec, bo niektore czesci renderu wyszly nawet fajnie, a pozostale jakos nie teges;/ nie pasuje mi sceneria za oknem, moze zbyt rozmazana jest. No i za ostre cienie. Lewa strona renderu nawet fajna jest:D
eric Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 Dzieki za komentarz.Uzywam oczywiscie vraya ale nie moge zmiekczyc tego cienia!direct za oknem i varye w oknach!Masz moze jakis sposob lub przeoczylem jakis parametr na te cienie?
siwy Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 jak na vraya to bardzo cienko. przede wszystkim przez kolory i oświetlenie. pokombinuj z GI i color mapingiem
bloo1010 Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 No rzeczywiście jak dla mnie to trochę smutno ale za to kolorowo. Ok przejdżmy do szczegółów, więc tak..... W MIARĘ wyszła podłoga i dywan. Zaś reszta nie za bardzo (szczególnie nóżki od stołu, a od foteli trochę lepiej). Obrazek za oknem radziłbym zmienic lub pobawic sie jego ustawieniami. Jak narazie to tyle :() Pozdrawiam !
zajacowo Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 W opcjach cieni Vrayowych w direct light pobaw sie opcja area shadow- proponuje zwiększyc wartosci poiwnno pomoc co do miekkich cieni:) Pzdr
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Dywanik fajny, choc trochje zbyt przypomina ręcznik... pomysł ciekawy, ale strasznie wkurzaja mnie te fotele, zwłaszcza ten po lewej stanowi dużą ciemną, smutna plamę bez sensu. Dodaj jakies alternatywne ciekawe źródlo swiatła, na przykład świeczkę, albo lampkę... coś, co da ciepłe światło. No i dodaj jeszcze jakieś inne elementy, większośc wizek jest tak sterylna, ze nawet spece z SanEpidu by sie w nich źle poczuli, a ludzki dom to również twórczy bałagan, kolekcje przydasi ("przydasie" - od "przyda się"). itd.
Rekomendowane odpowiedzi