Napisano 12 Styczeń 200718 l Caly czas wszystkich krytykowałem a sam nic nie dałem. No to macie :D Ja dopiero zaczynam więc nie jest dobrze, ale się staram.
Napisano 12 Styczeń 200718 l Nom ogólnie to słabo. I dlaczego każdy z powyższych renderów ma taki jakby lekki blur (zamazane)?. :)
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor No bo ja nie lubię jak wszystko jest tak w 100% ostre. Lubię bujać w obłokach :D Może stąd:) A to, że słabe to wiem, ale trening czyni mistrza :D
Napisano 12 Styczeń 200718 l 2 scnea to nie wiem co to jest, ale ma chyba najwiekszy potencjal ze wszystkich ktore pokazales... jedynapracka warta dalszego dopracowania;) pozdr
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor Ta druga to (sory, że tak posty nabijam) taka moja wizja wielkiej sali Morii z "Władcy Pierścieni". Ale tam oświetlenie trzeba poprawić ;)
Napisano 14 Styczeń 200718 l to czarne z zolto/pomaranczowym swiatlem ciekawe takie;-) a w czym Ty w ogole robisz?
Napisano 19 Styczeń 200718 l Ty nie lubisz jak wszystko nie jest w 100% ostre .. Ty lubisz jak wszystko jest nie ostre :P Trzymam kciuki i powodzenia ;)
Napisano 21 Styczeń 200718 l porponuje pobawić sie dof'em będzie nie w 100% ostro i i Ciebie bardziej zadowoli